Joan Montañés ‘Xipell’ i Vicente García Nebot xarren en l’Espai Cultural Obert Les Aules de la Diputació sobre «El poder de les caricatures, la caricatura del poder»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’acte, que se celebra demà dimecres 1 de febrer a les 19.00 hores, forma part de l’exposició ‘Castelló esXiste. La tira d’anys dibuixant’, que estarà oberta fins al 25 de febrer

L’Espai Cultural Obert Les Aules de la Diputació de Castelló acull demà dimecres la xarrada «El poder de la caricatura, la caricatura del poder», que comptarà amb la presència de Joan Montañés ‘Xipell’ i del director general d’Urbanisme de la Generalitat, Vicente García Nebot.

L’acte, emmarcat en l’exposició d’humor gràfic «Castelló esXiste. La tira d’anys dibuixant», tindrà lloc a les 19.00 hores en la pròpia sala i comptarà amb la moderació del periodista Rafa García.

La mostra, inaugurada el passat 21 de gener, forma part dels actes del bicentenari de la Diputació i està composta per una selecció de tires gràfiques de 1992 a 2022, una exposició que fixa la mirada en l’actualitat de la província de Castelló. A més de fer un repàs a tota la seua trajectòria, incideix en els diferents períodes polítics pels quals ha travessat la institució provincial en l’actual etapa democràtica.

Explora más

Vinaros
5:06 am, March 10, 2023
temperature icon 13°C
L: 13° H: 18°
Feels like 12.15 °C nubes
Humidity 49 %
Pressure1012 mb
Wind 18 Km/h