Joan Ronchera reclama en el Ple accions específiques per a previndre incendis forestals a Alcalà i Alcossebre

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • El portaveu socialista local insta l’equip de govern a augmentar els fons dedicats a desplegar el pla antiincendis i recorda que tot el terme està catalogat de risc alt per focs

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre ha reclamat al govern local del PP que augmente l’assignació dedicada a la prevenció d’incendis forestals al municipi. Joan Ronchera, portaveu al Ple municipal, ha afirmat que “cal prendre’s seriosament les conseqüències que qualsevol foc pot tindre en el nostre entorn. És un risc latent que és necessari mitigar”.

Ronchera ha recordat que la Generalitat “té catalogat el nostre municipi com a d’alt risc d’incendi per la seua important massa arbòria i la manca prolongada de precipitacions”. Davant aquesta situació, el regidor socialista ha instat l’equip de govern que complisca el pla antiincendis: “Ens preocupa que no s’haja treballat l’ordenança de prevenció d’incendis ni s’hagen activat encara cap campanya informativa ni de recuperació de cultius abandonats, tal com indica el pla”.

Des del PSPV-PSOE es reclama que es tinga en compte la seguretat ciutadana i la protecció del medi natural, “un bé preuat que aporta un valor distintiu a l’oferta turística de la nostra localitat”.

ACTUACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Joan Ronchera ha aplaudit que la Diputació de Castelló “sí que s’haja posat les botes de treball i haja iniciat al nostre poble un projecte de formació pioner a la província per a reduir la vegetació espontània i reduir el risc de possibles focs”.

Explora más

Vinaròs,ES
11:52 pm, June 20, 2022
temperature icon 25°C
L: 25° H: 26°
Feels like 25.95 °C muy nuboso
Humidity 85 %
Pressure1012 mb
Wind 8 Km/h