Jornada de solidaritat internacionalista amb Palestina a Sant Mateu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Yala Palestina!! Força Palestina!!

L’ Agrupació de Suport Els Ports – Maestrat, ha organitzat aquest passat dissabte 10 de febrer, una jornada de solidaritat internacionalista amb l’objectiu que s’aturi el genocidi, l’apartheid i la violació dels drets humans que els sionistes d’Israel estan perpetrant a Gaza i Cisjordània.

La jornada es va iniciar amb la lectura de contes palestins i poesies inspirades en la seva lluita i resistència.

A continuació va tindre lloc la inauguració de dues exposicions: “Palestina. La mirada de la seva gent” amb fotografies de Miguel Àngel Troncho, i ” Palestina. Colonització i apartheid” amb infografies d’activistes del BDS.

Seguidament es va celebrar un dinar popular (150 comensals) amb àpats cuinats per la comunitat àrab de Sant Mateu, com ara la sopa harira, les amanides fattush i babaganush, humus o cuscús.

Per la vesprada el periodista i documentalista valencià, David Segarra, va oferir una excepcional conferència amb el títol “De Palestina al País Valencià. Arrels, sobirania i resistència”. Davant d’un públic expectant, que va omplir de gom a gom la sala de conferències del Palau Villores. El ponent va incidir, entre altres temes, en la mil·lenària i rica tradició cultural palestina i la seva influència en els països mediterranis i, concretament, en el País Valencià.

La jornada “Yala Palestina” ha representat una experiència absolutament enriquidora que, sense dubte, impulsarà a continuar en les actuals i futures lluites i resistències, tot seguint l’exemple del poble palestí.

I continuant en aquest camí, la següent jornada “Yala Palestina”, tindrà lloc a Morella el proper dissabte 9 de març.

L’ Agrupació de Suport Els Ports – Maestrat vos convida a participar-hi.

Agrupació de Suport amb Palestina Els Ports-Maestrat

Explora más

Vinaros
7:06 pm, February 29, 2024
temperature icon 16°C
L: 15° H: 16°
Feels like 15.15 °C nubes dispersas
Humidity 71 %
Pressure1011 mb
Wind 16 Km/h