José Herrera (PSPV) aposta per convertir Alcalà i Alcossebre en un pol industrial generador d’ocupació i de futur d’abast comarcal i provincial

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

 

  • El candidat socialista considera “erràtica” l’actual política de promoció econòmica del municipi i proposa estretir lligams amb l’empresariat per a definir un nou model de polígon

El candidat del PSPV a l’alcaldia d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, José Herrera, s’ha marcat com a meta convertir el polígon industrial ‘El Campaner’ en “un pol neuràlgic d’abast comarcal i provincial perquè les empreses de fora es fixen i s’ubiquen a Alcalà”. Herrera considera que “el nostre municipi té un potencial immens per la seua posició estratègica i per les bones connexions tant amb la plana de Vinaròs com la de Castelló”. Per això, el cap de llista dels socialistes ‘gaspatxers’ proposa “invertir en les àrees productives per a endreçar-les i que les seues infraestructures i serveis siguen la millor carta de presentació”.

José Herrera apunta que Alcalà i Alcossebre necessiten “d’un gran impuls industrial” i que per a això “cal canviar la política erràtica de promoció que segueix el consistori actual”. Al seu judici, “l’Ajuntament s’ha desentès completament de les àrees industrials i ha incomplert la seua promesa de promocionar la construcció de deu grans naus per a acollir companyies”.

El representant socialista proposa estretir lligams amb el teixit empresarial i donar-los veu a través de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM), una figura jurídica nova per a fomentar la col·laboració publico-privada en benefici de la creació de riquesa, oportunitats laborals i de futur “a la que fins ara no se li ha tret suc”. “Parlant coneixerem quines són les seues necessitats i quin és el model de polígon que necessita Alcalà i Alcossebre”. Paral·lelament, destaca que es treballarà amb la Generalitat per al desenvolupament de la zona.

La nova cara visible del PSPV local afirma que “ens deixarem la pell per a fer que el nostre poble siga un lloc atractiu per a instal·lar empreses i que això repercutisca positivament en la generació de llocs de treball i d’ingressos per a les arques municipals”. “L’alternativa és possible”.

Explora más

Vinaros
12:39 pm, March 13, 2023
temperature icon 26°C
L: 26° H: 27°
Feels like 26.42 °C muy nuboso
Humidity 39 %
Pressure1012 mb
Wind 16 Km/h