José Martí acompanya al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la seua visita l’estand del Patronat Provincial de Turisme de Castelló en Fitur

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat aquest migdia l’estand del Patronat Provincial de Turisme en el marc de Fitur. On ha estat acompanyat pel president de la Diputació de Castelló, José Martí i la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí.

Ximo Puig ha pogut conéixer de la mà de José Martí les principals propostes per a aquest any del Patronat Provincial de Turisme, marcades principalment per la gastronomia a través de la marca Castelló Ruta de Sabor, les rutes ciclistes per mitjà del producte Cycling Castelló i la recuperació dels grans festivals com el FIB, l’Arenal o el Rototom.

En la seua visita, el president de la Generalitat, acompanyat també pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha saludat a alcaldes i alcaldesses dels municipis presents en l’actual edició de Fitur, així com a representants del sector empresarial castellonenc.

Explora más

Vinaròs,ES
3:34 am, May 29, 2022
temperature icon 22°C
L: 22° H: 24°
Feels like 21.42 °C cielo claro
Humidity 53 %
Pressure1007 mb
Wind 9 Km/h
X