José Martí considera una “fita històrica” que l’Hospital Provincial puga consolidar la plantilla cobrint les vacants amb personal estatutari

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president de la Diputació destaca que amb la decisió adoptada en el primer Consell de Govern del Consorci Hospitalari presidit pel nou conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, queda garantit el relleu de les persones que es jubilen

El president de la Diputació, José Martí, considera una «fita històrica» l’acord adoptat hui pel Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló d’aprovar la estatutorització de places bàsiques vacants sense reserva de personal funcionari, perquè segons ha assenyalat, «contribuirà a superar el hàndicap que fins ara hi havia en aquest hospital per a cobrir les places de les persones que es jubilen pels impediments que fins ara li imposava la legislació nacional a l’ésser un consorci». Amb aquesta decisió, «les vacants que es generen a partir d’ara podran ser cobertes per persones també capacitades, que passaran a ser personal estatutari».

Segons ha assenyalat, «teníem ací un bloqueig, que hui s’ha desbloquejat», raó per la qual «respirem tots i em sembla que és una notícia molt rellevant i molt important per a l’Hospital Provincial i, per tant, per a la Diputació Provincial de Castelló». Considera que «és un pas més que va en la bona direcció de continuar avançant cap a la integració de l’Hospital Provincial en la sanitat pública valenciana», encara que recorda que el procés és complex i no està exempt de dificultats».

Són declaracions efectuades per José Martí al final de la reunió del Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, del qual és vicepresident, en el qual ha pres part per primera vegada el nou conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, i des de hui president del Consorci, Miguel Mínguez. El conseller també ha destacat la transcendència de l’acord adoptat perquè permetrà consolidar a futur el personal d’aquest centre hospitalari.

Al costat de José Martí han participat en el Consell de Govern representant a la Diputació de Castelló els integrants de l’equip de govern, Xaro Miralles, Santiago Agustí i Ignasi Garcia de manera presencial, i María Jiménez per videoconferència. També han participat María Ángeles Pallarés (PP) de manera presencial i Cristina Fernández (C’s) telemàticament.

a1
a2
a3
a4

Explora más

Vinaros
4:25 pm, March 11, 2023
temperature icon 27°C
L: 26° H: 27°
Feels like 26.79 °C nubes dispersas
Humidity 42 %
Pressure1013 mb
Wind 32 Km/h