José Martí destaca la rapidesa en l’actuació del cos de Bombers Diputació Castelló en l’incendi de Fuentes de Ayódar

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president de la Diputació de Castelló ha visitat la zona junt amb l’alcalde Jordi Lucena

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat avui la localitat de Fuentes de Ayódar per a seguir in situ l’evolució de l’incendi forestal registrat en el municipi de l’Alt Millars. Martí ha estat juntament amb l’alcalde Jordi Lucena, amb qui va contactar ahir només tornar del viatge oficial a Berlín per a interessar-se per l’evolució de l’incendi i posar a la disposició del municipi quants recursos es precisaren.

Martí ha destacat la rapidesa en l’actuació del cos de Bombers Diputació de Castelló que ha fet possible que el foc es donés per estabilitzat a les 00.55 hores (matinada del dissabte al diumenge), això és, dins de les dotze hores següents des que es va declarar l’incendi. Així mateix, en menys de 24 hores s’ha donat per controlat, en concret, a les 11.49 hores d’avui diumenge.

“El cos de Bombers Diputació de Castelló ha fet una gran feina que, juntament amb l’eficaç i coordinada intervenció de tots els mitjans de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, ha aconseguit evitar un gran incendi amb una enorme continuïtat forestal”, ha assenyalat Martí.

Així mateix, el president de la Diputació de Castelló ha reiterat la importància de les pistes forestals i la necessitat d’escometre una interfície de carreteres.

Per a l’incendi forestal a Fuentes de Ayódar s’han mobilitzat tres dotacions de Bombers Diputació de Castelló de Plana Baixa i Espadà Millars, nou unitats de bombers forestals, set mitjans aeris de la Generalitat Valenciana, dos coordinadors forestals i una unitat de voluntaris forestals de Fuentes de Ayódar.

Explora más

Vinaròs,ES
11:30 pm, September 23, 2022
temperature icon 22°C
L: 22° H: 23°
Feels like 22.74 °C nubes
Humidity 79 %
Pressure1014 mb
Wind 23 Km/h