Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Jovefest

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

El passat dissabte 4 de novembre es va celebrar al passeig de Fora del Forat i a la carpa de l’Atlàntic la 4a edició del Jovefest, organitzat des de l’UPCCA, unitat de prevenció comunitària de conductes addictives, i amb la col·laboració del Casal Jove i l’Ajuntament de Vinaròs.

L’objectiu d’aquest dia era oferir un entreteniment de qualitat per a joves, fomentar un oci saludable i evitar així conductes i consums no desitjables. Tot i el vent que ens acompanyava, una gran quantitat de famílies van poder gaudir de les diverses activitats oferides durant la vesprada. Allí els més joves van poder escollir entre diversos tallers, com el disseny de fundes de mòbil, personalització de roba i origami, a més, també van poder practicar amb el tir amb arc, un rocòdrom i un làser tag.

Aquest any el Jovefest ha estat inclòs dins de la programació del Casal Jove, on seguim treballant per a donar una oferta d’oci diversa i atractiva que cobrisque totes les necessitats de les joves i els joves del nostre poble. Estes programacions són elaborades tenint en compte els interessos de la joventut i es divideixen en 5 eixos temàtics que apareixen al Pla de Joventut del nostre municipi, com son les noves tecnologies, la cultura local, les activitats esportives, la formació i l’oci educatiu.

Recordem que el Casal Jove està a disposició de totes les joves i tots el joves com a centre d’informació juvenil (CIJ) de la Comunitat Valenciana, on trobaran informació sobre cursos, formacions, beques… També seguim amb el Casal Acadèmic per les vesprades i amb una gran col·lecció de jocs educatius a disposició de totes i tots.

Nosaltres ja estem en marxa preparant les pròximes programacions i esperem que les gaudiu!

LARA GUADIX CASTILLO REGIDORA DE POLÍTIQUES INCLUSIVES, IGUALTAT, INFÀNCIA I JOVENTUT

Explora más

Vinaros
11:43 pm, June 22, 2024
temperature icon 24°C
L: 21° H: 24°
Feels like 23.91 °C nubes
Humidity 57 %
Pressure1018 mb
Wind 5 Km/h