La Diputació acull la presentació de la 38 edició de la Mitja Marató de Castelló

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La diputada d’Esports, Tania Baños, destaca “l’arrelament” d’aquesta prova i agraïx a l’organització “el treball que estan fent any rere any perquè puga’m gaudir d’aquesta carrera”

El saló de plens de la Diputació de Castelló ha acollit l’acte de presentació de la 38 edició de la Mitja Marató Castelló que es celebrarà el pròxim diumenge 29 de gener a les 10:00 hores amb eixida des del parc Ribalta de la capital de la Plana. El termini d’inscripció acaba demà 25 de gener i fins al moment hi ha quasi mil persones inscrites.

A l’acte ha assistit la diputada provincial d’Esports, Tania Baños, qui ha agraït el treball que està fent l’organització “perquè puga’m gaudir d’aquesta prova any rere any”. “És una prova que compta amb una bona organització, una prova molt arrelada al nostre territori i a la província i en la que han participat corredors i corredores històrics”, ha afegit la diputada.

Per la seua part, José Delgado, membre de la Unió Atlètica Castelló (UAC) ha agraït a la Diputació de Castelló i al Patronat d’Esports la seua implicació en la mitja marató.

Explora más

Vinaros
4:33 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.64 °C nubes
Humidity 48 %
Pressure1007 mb
Wind 27 Km/h