Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació afig un segon dia de teletreball per als qui residisquen en municipis en risc de despoblació

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president José Martí explica que aquesta mesura ajudarà a evitar l’abandó dels pobles d’interior
  • El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, afirma que la regulació del treball a distància “era necessària per a adaptar-se a la conjuntura social i econòmica”

La Diputació de Castelló ha aprovat el reglament regulador del teletreball per als empleats i empleades de la institució provincial que afig un segon dia de treball a distància per als qui residisquen en municipis inclosos en el Fons de Cooperació Municipal per a la Lluita contra la Despoblació dels municipis de la Comunitat Valenciana.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, explica que aquesta mesura segueix una de les directrius marcades per la Diputació de Castelló i que és la lluita contra la despoblació, ja que ajudarà a evitar l’abandó dels pobles d’interior. “Amb aquest segon dia de teletreball ajudem a la conciliació, al fet que els qui viuen en municipis de l’interior no es vegen obligats a abandonar-los i a fer una administració més sostenible”, ha afegit.

Cal assenyalar que, en 2022 la Diputació de Castelló havia mantingut la possibilitat que la plantilla s’acollira a un dia de teletreball com a mesura de prevenció enfront del coronavirus.

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, explica que “era necessari incorporar una nova visió d’actuar de l’administració que sàpia adaptar-se a la conjuntura social i econòmica, buscant la millora contínua, garantint la prestació adequada dels serveis públics”. “Per això hem regulat el teletreball com una eina per a la gestió òptima del temps i, al mateix temps, que ajude a fixar població en els municipis xicotets”, ha afegit Agustí.

A més, tal com explica el diputat provincial, aquest reglament contribuirà a reduir el consum i la factura energètica, “un objectiu de país en un moment concret com l’actual, que ens concerneix a totes i tots».

Explora más

Vinaros
10:44 am, May 25, 2024
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.03 °C muy nuboso
Humidity 78 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h