La Diputació aposta per tercer any consecutiu pel Circuit Cultural Provincial amb companyies de la província

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, destaca el suport de la institució provincial “als i les artistes de les nostres comarques” amb aquesta iniciativa que “portarà les arts escèniques a tots els racons de la província”

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Cultura que dirigeix la diputada provincial Ruth Sanz, ha publicat les bases i la convocatòria per a la selecció dels projectes del Circuit Cultural Provincial 2023. Es tracta del tercer any consecutiu en què la Diputació de Castelló aposta per aquesta iniciativa “amb la qual es mostra el suport de la institució provincial a les companyies, els i les artistes i el món de les arts escèniques de la província”, ha assenyalat Sanz. El termini per a presentar projectes és fins al 2 de desembre.

Sanz ha destacat que, amb aquest projecte, “també es garanteix l’accés a la cultura, especialment, en els pobles més xicotets. La cultura és un servei essencial per a la ciutadania, per això, aquesta Diputació considera molt important activar accions com el Circuit Cultural Provincial perquè l’art arribe a tots els racons de les nostres comarques”.

Amb la publicació de les bases, s’obri el termini perquè les empreses i autònoms interessats puguen presentar les seues propostes amb un màxim de tres per interessat. Les obres podran ser obres de teatre, dansa, circ, música i narrativa oral.

Per a la selecció dels projectes es valorarà l’originalitat, la innovació, creativitat i qualitat del projecte; les propostes integrades per artistes de Castelló o que fomenten el teixit creatiu de la província; que tracten propostes d’igualtat de gènere; que siguen espectacles nous que no s’hagen presentat altres anys; i la seua viabilitat econòmica (la quantia màxima per projecte serà de 15.000 euros).

Més informació:

https://bop.dipcas.es/PortalBOP/boletin.do?fechaPublicacion=12/11/2022

Explora más

Vinaros
6:06 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 19° H: 20°
Feels like 19.78 °C cielo claro
Humidity 62 %
Pressure1019 mb
Wind 31 Km/h