• La vicepresidenta, Patricia Puerta, avança que el document serà accessible perquè tots els ajuntaments compten amb un exemple de bones pràctiques

 

La Comissió de Seguiment del Pla d’Igualtat de la Diputació de Castelló ha aprovat aquest matí el reglament intern d’aquest organisme. La seua principal comesa serà garantir, durant els pròxims quatre anys, la implementació per fases del primer pla d’igualtat provincial.

La vicepresidenta de la Diputació i titular d’Igualtat, Patrícia Puerta, s’ha mostrat satisfeta per l’aprovació del document i ha agraït “la important col·laboració de totes les persones implicades en l’aplicació de polítiques igualitàries a la nostra casa”. Puerta ha avançat que aquest document serà accessible per a tots els públics perquè servisca d’exemple de bones pràctiques per als ajuntaments de Castelló.

La Comissió de Seguiment és l’òrgan de treball que ha de facilitar el procés de desplegament, seguiment i avaluació del pla d’igualtat de la Diputació. Està composta per representants de la corporació, partits polítics i sindicats.