La Diputació aprova les bases del seu concurs de fotografies del Bicentenari, dotat amb 4.000 euros per a premis

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La convocatòria preveu la concessió d’un primer premi de 1.000 euros, i altres dos de 600 euros i 300 euros respectivament, amb nou accèssits i sengles guardons especials per a alumnes de Primària i Secundària

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases per les quals es regiran els premis del concurs de fotografia de medi natural ‘Naturalízate’ que la institució posa en marxa amb motiu de la celebració del seu Bicentenari amb una dotació de 4.000 euros. Hi haurà 3 premis, 9 accèssits i dues modalitats extraordinàries per a alumnes de Primària i Secundària. Les fotografies hauran de centrar-se en el medi natural de la província sense que municipis o persones siguen elements rellevants de la imatge.

A l’autor o autora de la fotografia guanyadora li correspondrà un premi de 1000 euros, 600 euros al segon i 300 al tercer. Cadascun dels accèssits tindrà una remuneració de 200 euros i 150 euros els guanyadors de les convocatòries per a l’alumnat de Primària i Secundària.

Podran participar amb una única imatge persones físiques nacionals o estrangeres. El termini de presentació d’originals serà de 20 dies naturals a partir de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

Els originals podran presentar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica, en el registre general de la Diputació o en les oficines d’assessorament a municipis dependents de la pròpia institució provincial.

Segons ha explicat la diputada de l’àrea, María Jiménez, l’objectiu és «donar visibilitat al medi natural d’una província com la de Castelló, plena de contrastos entre la costa i l’interior, les marjals i els secans, la Plana i les muntanyes, un valor intrínsec que volem posar en valor, difondre-ho i protegir-ho».

Explora más

Vinaros
4:51 pm, April 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 21°
Feels like 19.82 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1019 mb
Wind 33 Km/h