La Diputació convida a una visita guiada per l’exposició ‘Somni de línies’ el dijous en el *Menador

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Es tracta d’una mostra d’obres sobre l’art geomètric a Espanya, un corrent artístic que va viure el seu màxim apogeu entre 1954 i 1985

La Diputació de Castelló organitza el pròxim dia 26 de gener, a les 17.30 hores, una visita guiada a l’exposició sobre l’eclosió geomètrica en l’art espanyol ‘Somni de línies’, de mà del comissari d’aquesta exposició, Javier B. Martín. La mostra sobre aquesta línia creativa es troba localitzada en l’Espai Cultural Menador, en la plaça d’Hort de Corders.

L’exposició recull una mostra completa de l’art geomètric a Espanya, localitzat temporalment entre 1954 i 1985, època en què aquest corrent artístic va aconseguir aconseguir el seu clímax. Durant el recorregut guiat els assistents podran apreciar obres de Manuel Gil, Amadeo Gabino, Eusebio Sempere, Ximo Michavila, Martín Noguerol, Mónica Buck o José María Yturralde, entre altres artistes d’aquest corrent.

Per a Ruth Sanz, diputada provincial de Cultura, ‘és fonamental que, des de les institucions públiques, es potencie aquest tipus d’accions que pretenen mostrar l’art nacional en tots els seus vessants, i quina millor manera de fer-ho que mitjançant una visita guiada al costat del comissari de l’exposició, la persona que millor coneix la mostra que es troba en l’espai expositiu’.

D’aquesta manera, tots els castellonencs que vulguen acostar-se dijous que ve a les cinc de la vesprada a l’Espai Cultural Menador podran gaudir de la visita guiada dirigida pel comissari de l’exposició, en la qual coneixerà de primera mà el corrent artístic del geometrisme a Espanya.

Explora más

Vinaros
1:51 am, March 12, 2023
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 20.95 °C algo de nubes
Humidity 59 %
Pressure1017 mb
Wind 40 Km/h