Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació convoca el XIII Concurs de postals de Nadal sota el lema ‘Nadal de Nord a Sud’

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

  • El concurs de targetes de Nadal està dirigit als alumnes matriculat en els centres públics, concertats, privats i d’educació especial, situats a la província de Castelló
  • La diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, explica que l’objectiu d’este certamen és “conéixer les tradicions que recorren la nostra província, tant les de sempre, com les més actuals de cada nucli familiar i aquelles pròpies d’altres cultures que viuen a Castelló”

La Diputació de Castelló, a través de l’àrea de Benestar Social, ha convocat la tretzena edició del Concurs de Postals de Nadal sota el lema ‘Nadal de Nord a Sud’ amb l’objectiu de “conéixer les tradicions que recorren la nostra província, tant les de sempre, com les més actuals de cada nucli familiar i aquelles pròpies d’altres cultures que viuen a la nostra província”. Així ho ha explicat la diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, qui ha animat als més joves de la província a presentar les seues creativitats. “És una fórmula per a motivar la seua creativitat, reforçar el seu talent i difondre l’esperit del Nadal a la província de Castelló”, ha manifestat la diputada.

En este sentit, Marisa Torlà ha reconegut que “es tracta d’un concurs que fa especial il·lusió als més xicotets”. Pel que ha assegurat que “és una ocasió perquè a les aules dels centres educatius de la nostra província es posen en comú les tradicions nadalenques de cada alumnat i que puguen fer dibuixos relacionats amb el Nadal, una època brillant”.

Per este motiu, la diputada ha demanat la col·laboració i participació dels centres castellonencs a participar en este certamen que està dirigit als alumnes matriculats en els centres públics, concertats, privats i d’educació especial, situats a la província de Castelló. Així doncs, cada concursant, tal com ha explicat la diputada de Benestar Social, “podrà presentar un únic treball amb tècnica lliure en la targeta que facilitarà la Diputació”. A més, cada centre podrà presentar un màxim de cinc treballs per cada categoria seleccionada prèviament pels seus respectius professors.

En esta ocasió, s’han establit quatre categories amb una tablet com a premi per a cadascuna. D’una banda, la categoria A dirigida als alumnes de primer a tercer de primària. La categoria B que estarà dirigida als alumnes de quart a sisé de primària. D’altra banda, la categoria C dirigida a l’alumnat de primària matriculat en els Centres d’Educació Especial. I, finalment, la categoria D dirigida a l’alumnat de secundària matriculat en els Centres d’Educació Especial de la província.

La temàtica de les postals haurà de fer al·lusió al Nadal a la província i es premiarà l’originalitat de la idea, l’adaptació de la tècnica a l’edat, la qualitat del treball, així com l’adaptació a la temàtica que exigeix el concurs. El lliurament dels treballs es realitzarà fins al dimarts 12 de desembre a les 14,00 hores en l’Àrea d’Acció Social de la Diputació de Castelló. Tots ells s’hauran de presentar en un únic sobre.

Finalment, Marisa Torlà ha manifestat que la decisió del jurat s’emetrà el dijous 14 de desembre de 2023 i es publicarà en la pàgina web de la institució provincial. Així mateix, ha avançat que la Diputació de Castelló convocarà un acte de lliurament de premis, en el Palau de la institució, el dia 20 de desembre, i, posteriorment, una vegada resolt el concurs, s’exposaran els treballs seleccionats en el vestíbul de la Diputació Provincial de Castelló perquè “tot aquell que vulga descobrir el talent i la creativitat dels més joves de la nostra província, ho puguen fer”, ha subratllat la diputada.

Explora más

Vinaros
11:49 am, July 24, 2024
temperature icon 33°C
L: 33° H: 34°
Feels like 39.91 °C cielo claro
Humidity 65 %
Pressure1018 mb
Wind 12 Km/h