La Diputació crearà una línia específica de subvencions per al Carnaval de Vinaròs amb 23.250€

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Es tracta d’una nova iniciativa creada pel Govern Provincial amb l’objectiu de donar suport a una de les festes més importants de la Comunitat Valenciana

La Diputació de Castelló ha engegat una nova línia de subvencions específica per al Carnaval de Vinaròs, que suposarà per aquest any una ajuda econòmica de 23.250€. L’objectiu és mantenir aquesta col·laboració durant els propers anys amb la finalitat d’ajudar a la Comissió Organitzadora del Carnaval i a l’Ajuntament a celebrar la festa.

Aquesta mateixa setmana la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, s’ha reunit amb l’alcalde, Guillem Alsina, la regidora de Festes, Paula Cerdà, el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella i el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Jordi Català, per informar d’aquesta nova línia de subvencions engegada per la Diputació.

Sanz comentava que “s’han reservat 23.250€ per a augmentar encara més la qualitat dels actes i millorar la projecció de la festa fora de les nostres fronteres”. En aquest sentit, la diputada afegia que “el Carnaval de Vinaròs és una de les festes més emblemàtiques de la província i creiem que la Diputació ha de treballar del costat de la COC i l’Ajuntament per a fer més grans les celebracions”.

Per la seua banda, l’alcalde Alsina assenyalava que aquesta subvenció és una mostra més del compromís de la Diputació de Castelló amb el municipi i la comarca del Baix Maestrat. Segons destacava “el Carnaval de Vinaròs és una festa declarada d’Interés Turístic Autonòmic i des de les administracions sempre oferirem el màxim suport possible perquè, aquesta festa tan emblemàtica a la nostra ciutat, continue sent un referent arreu de la Comunitat Valenciana”.

Explora más

Vinaròs,ES
4:32 am, May 29, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 26°
Feels like 21.17 °C cielo claro
Humidity 60 %
Pressure1007 mb
Wind 12 Km/h
X