La Diputació de Castelló accelera les obres de les aules provisionals de l’edifici central de Penyeta Roja

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president José Martí explica que els treballs van «a bon ritme» i que es preveu que l’alumnat del CITD puga fer el trasllat el curs vinent
  • La vicepresidenta Patricia Puerta assenyala que aquest trasllat permetrà executar la «necessària» rehabilitació de les instal·lacions del centre esportiu

La Diputació de Castelló continua amb la seua ferma aposta per la dignificació de les infraestructures educatives i així ho està fent en Penyeta Roja on s’estan accelerant les obres per a la posada a punt de les aules provisionals que s’estan habilitant en l’edifici central del complex socioeducatiu, i el projecte del qual compta amb un pressupost de 291.000 euros.

Tal com explica el president de la Diputació de Castelló, José Martí –qui ha visitat les obres junt amb la vicepresidenta Patricia Puerta– aquestes aules acolliran a l’alumnat del Centre d’Iniciació Tècnica Esportiva (CITE) i la previsió és que el trasllat es faça efectiu per al curs vinent 2022-2023.

Per la seua part, Puerta ha assenyalat que aquest trasllat permetrà que es puguen executar les «necessàries» obres de rehabilitació de les instal·lacions del centre esportiu, que es realitzaran posteriorment gràcies a un conveni entre la institució provincial i la Generalitat Valenciana dotat amb 1,5 milions d’euros.

Martí ha destacat el gran treball que s’està fent per assolir unes instal·lacions «amples, accessibles i que compten amb totes les mesures de seguretat pertinents». «Amb aquest projecte complirem eixe desig molt compressible de les famílies i l’alumnat del CITD que estan en unes instal·lacions molt velles. Per tant, veure com avancen aquestes obres per acollir als i les alumnes de manera provisional mentre es fan les altres obres és d’una gran satisfacció per a la Diputació de Castelló», ha afegit Martí.

Puerta ha explicat que aquestes obres ha sigut «molt ansiades, no sols pels pares, mares i alumnat del CITD, sinó també pel part de l’equip de govern de l’actual diputació provincial». «Son unes obres molt necessàries que ens permetran que aquest nou curs escolar tot l’alumnat passa a aquest edifici central de manera que es puguen fer les obres en l’edifici on ara cursen els seus estudis», ha afegit Puerta.

Està previst que la instal·lació d’aquestes aules provisionals en l’edifici central estiguen finalitzades al setembre, per tal que l’alumnat puga realitzar el curs escolar sense cap mena de problemes mentre es realitza simultàniament la rehabilitació integral del CITD per a homologar-lo com a centre de tecnificació esportiva. Així mateix, la rehabilitació integral del CITD es preveu s’inicien en l’últim trimestre de 2022 i puguen estar finalitzades durant el segon trimestre de 2023.

 

Explora más

Vinaros
8:27 pm, February 29, 2024
temperature icon 14°C
L: 13° H: 15°
Feels like 12.59 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h