La Diputació defén la ceràmica com a emblema de vida per a l’interior amb la posada en valor del CRU

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • El diputat provincial de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, presenta en Cevisama els projectes guanyadors del CRU VI que es desenvoluparan a Montán i Arañuel, i recolza la iniciativa “com a motor econòmic i atractiu turístic”
  • “El certamen no sols posa en valor la versatilitat i avantguarda de la ceràmica, constituïx una fórmula excel·lent per a recuperar espais del nostre interior i posar en valor la bellesa d’un producte que crea museus a l’aire lliure”, afirma

La Fira Internacional Cevisama ha acollit hui la presentació del CRU VI que la Diputació Provincial de Castelló lidera com a emblema de vida per a l’interior de la província. “Es tracta d’un projecte que secundem i reforcem perquè és sinònim de futur per al nostre interior, motor econòmic per a l’àmbit rural i potent atractiu per al turisme”.

Així ho ha presentat el diputat provincial de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, qui considera “capital” posar en valor “l’excel·lència d’un producte únic que el món admira i que tenim la fortuna de crear a la nostra província. El millor homenatge que podríem fer-li és utilitzar-lo en els nostres projectes i és l’objectiu d’esta iniciativa que complix la seua sexta edició amb major força que mai”.
Pallarés ha acompanyat als guanyadors del CRU VI en una tertúlia en la qual s’han exposat els projectes que es desenvoluparan a Montán i Arañuel. El primer, ja licitat, està dirigit per Marta Boix i Beatriz Riber, mentres que el segon, ja en execució, està liderat pels arquitectes Maria Donnini, Maria Grifo, Miguel Hernández i Aitor Deza.

El taulell, bastió enfront de la despoblació

L’aposta de la Diputació Provincial de Castelló per convertir xicotetes localitats en museus vius a través de la ceràmica “és un objectiu que abandera la primera presidenta de la institució, Marta Barrachina, amb el desig de generar vida i posar fre a la despoblació”.

“Creiem en esta iniciativa com una ferramenta més per a injectar vida al món rural i apostem pel seu desenvolupament convertint a l’interior en museus vius en els quals pren forma el talent d’arquitectes que innoven i creen avantguarda amb un material tan versàtil com el taulell”, ha declarat Pallarés.

“Continuarem apostant per este projecte, reforçant la col·laboració amb experts i entitats locals per a garantir que els qui van ser pioners en esta activitat que hui és múscul econòmic de la província no sols tenen un present garantit, sinó tot un futur per davant que des de la Diputació Provincial de Castelló protegim i secundem”.

Explora más

Vinaros
11:28 pm, April 15, 2024
temperature icon 21°C
L: 19° H: 21°
Feels like 21.34 °C cielo claro
Humidity 66 %
Pressure1018 mb
Wind 2 Km/h