Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació destaca la labor social de l’ONCE per a garantir una vida plena a les persones amb discapacitat visual

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • La diputada provincial de Benestar Social, Marisa Torlà, participa en el ‘Desdejuni a cegues’ de l’ONCE amb l’objectiu de “visibilitzar i posar en valor l’enorme esforç que fan cada dia les persones amb discapacitat visual”
  • La convocatòria, emmarcada en les activitats de sensibilització de la Setmana Grup Social ONCE Comunitat Valenciana, ha consistit a col·locar-se un antifaç i prendre un desdejuni de la mateixa manera que el faria qualsevol persona amb discapacitat visual

La diputada de Benestar Social de la Diputació de Castelló, Marisa Torlà, ha participat este matí en el ‘Desdejuni a cegues’. Una iniciativa emmarcada en les activitats de sensibilització de la Setmana Grup Social ONCE Comunitat Valenciana que ha consistit a col·locar-se un antifaç i prendre un desdejuni de la mateixa manera que ho faria qualsevol persona amb discapacitat visual. Una oportunitat que la diputada ha agraït a l’organització perquè “ens ha permés prendre consciència del difícil que els posem les coses, algunes vegades, a les persones amb alguna mena de discapacitat, i particularment als qui no poden veure”.

Per a Marisa Torlà, “ha sigut una experiència necessària i molt interessant per a entendre millor les circumstàncies i reptes que s’enfronten diàriament les persones amb falta de visió”. La diputada provincial ha mostrat així el suport de la Diputació de Castelló a totes les persones amb discapacitat visual, ja que ha experimentat en primera persona la situació que viuen estos ciutadans davant accions tan quotidianes i rutinàries com pot ser un desdejuni. Pel que ha ressaltat la importància de celebrar actes com este que ajuden a conscienciar a la ciutadania per a “aconseguir una societat més junta”, ha assenyalat.

En este sentit, la diputada de Benestar Social ha reconegut el paper fonamental que exerceix l’ONCE en la societat, en general, i entre el col·lectiu de persones amb discapacitat visual, en particular. “És indiscutible que la labor de l’ONCE contribueix a millorar la qualitat de vida d’un ampli col·lectiu de persones gràcies als serveis socials que presta”, ha assenyalat. I és que el Grup Social ONCE és el quart ocupador d’Espanya. Dona treball a 70.000 persones de les quals, el 60% tenen discapacitat.

Així doncs, Marisa Torlà ha reiterat als representants del Grup Social ONCE el suport i el compromís de tot l’equip de govern de la Diputació de Castelló que presideix Marta Barrachina, i els ha animat a continuar realitzant este tipus d’activitats amb “l’objectiu de visibilitzar i posar en valor l’enorme esforç que fan cada dia les persones amb discapacitat visual”. De la mateixa manera, ha llançat un missatge per a la societat i els ha animat a continuar col·laborant amb esta organització que contribueix “a obrir portes i derrocar barreres”.

Finalment, la diputada de Benestar Social ha reiterat el suport de la Diputació de Castelló a l’ONCE i ha assegurat que “sempre trobareu a la institució provincial per a col·laborar en les tasques d’integració amb l’objectiu comú d’eliminar els obstacles als quals s’enfronta la població amb discapacitat visual”.

Explora más

Vinaros
7:54 am, July 16, 2024
temperature icon 24°C
L: 23° H: 26°
Feels like 24.08 °C nubes dispersas
Humidity 81 %
Pressure1015 mb
Wind 17 Km/h