Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació farà arribar demà divendres les pancartes de ‘Salvem la ceràmica’ als municipis del clúster tauleller

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La Diputació de Castelló realitzarà demà divendres des de primera hora el repartiment als ajuntaments que formen part del clúster ceràmic de Castelló i del Pacte per l’Ocupació en els Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència, de les pancartes que porten per lema «Salvem la ceràmica».

L’eslògan respon al títol del manifest pactat per la Diputació de Castelló i les alcaldesses i els alcaldes que en la vesprada d’ahir van signar el document de manera solemne en el Palau Provincial de la Plaça de les Aules.

Un text al qual donen suport els quatre grups polítics representats en la Diputació de Castelló: PSPV-PSOE, Partit Popular, Compromís i Ciutadans.

En la reunió celebrada el passat 14 de novembre en la qual es va acordar l’elaboració d’un manifest reivindicant ajudes contundents per al sector, també es va acordar que la Diputació distribuiria pancartes entre els ajuntaments afectats que es penjaran als balcons dels diferents edificis consistorials.

Signatura de l’alcalde de Moncofa

L’alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, que ahir no va poder acudir a l’acte de la signatura, s’ha desplaçat en el matí de hui fins a la Diputació de Castelló per a rubricar el manifest en presència del president Martí.

Explora más

Vinaros
3:58 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 20.55 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h