La Diputació impulsa la marca Club de Producte Castelló Cycling per a potenciar el cicloturisme a la província

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • El vicepresident segon i diputat de Turisme, Andrés Martínez, posa l’accent a “atraure un turisme de qualitat” a la província mitjançant “un impacte mediàtic que posiciona a Castelló dins del mapa de llocs visitables i viables per al cicloturisme”
  • Andrés Martínez entrega els certificats Club de Producte Castelló Cycling que aconsegueix, amb les noves incorporacions, mobilitzar a 98 entitats i empreses del sector públic i privat de la província de Castelló

La Diputació de Castelló ha entregat els certificats Club de Producte Castelló Cycling a les noves entitats i empreses que formaran part d’esta marca que té com a principal objectiu “potenciar la província de Castelló com a destí cicloturístico”. Així ho ha manifestat el vicepresident segon de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui acompanyat pel diputat provincial d’Esports, Iván Sánchez, ha assenyalat que “el cicloturisme és una forma diferent de conéixer la nostra província, amb un tour perimetral que recorre tot el seu territori a través de les diferents rutes adaptades a tots els nivells”.

En este sentit, el vicepresident segon ha assegurat que “Castelló compta amb un alt potencial per a l’especialització en el cicloturisme”, perquè “existeixen centenars de quilòmetres de carreteres, camins i sendes que recorren els bells municipis i paratges de la província i que representen un excel·lent camp d’entreteniment i diversió per a la pràctica del cicloturisme o del turisme cicloesportiu”.

Una modalitat de turisme que combina l’esport, l’afició pel ciclisme i el turisme, i que, sens dubte, està creixent any rere any d’una forma exponencial. Mostra d’això és la proliferació de proves i carreres ciclistes de diferents nivells al llarg del món i de diferents disciplines, algunes de les quals “s’han convertit en cites turístiques en el calendari de molts aficionats a este esport”, ha declarat Andrés Martínez.

En este sentit, el diputat provincial de Turisme ha posat l’accent a “atraure un turisme de qualitat” a la província, mitjançant “un impacte mediàtic que posicione a Castelló dins del mapa de llocs visitables i viables per al cicloturisme, perquè hi ha molt a descobrir en el nostre territori”, ha recalcat en la seua intervenció.

“Hem d’apostar a la província per una major especialització de producte, donant així la continuïtat als treballs realitzats fins ara en esta matèria, ampliant el Club de Producte Castelló Cycling de manera que permeta a Castelló posicionar-se com un dels principals territoris per a la pràctica d’esta disciplina esportiva i turística”, ha emfatitzat el vicepresident segon.

Així, Andrés Martínez ha destacat la importància de treballar de la mà el sector públic i el sector privat perquè junts “fem una província millor”. Pel que ha posat en valor “el paper fonamental dels ajuntaments, serveis turístics, associacions, empreses de tot el sector i mancomunitats, que amb passió i dedicació, conviden al turista que arriba a Castelló a practicar ciclisme a la nostra província. I això és precisament el que hem de continuar fent per a col·locar la nostra terra en el mapa turístic nacional i internacional”.

El Club de Producte Castelló Cycling ofereix serveis de qualitat a través de 98 entitats i empreses de la província de Castelló. El vicepresident segon de la Diputació ha expressat el seu agraïment a aquells membres que ja formen part del club i els ha animat a “continuar pedalant entre tots pel desenvolupament turístic de la província. Amb el vostre compromís i dedicació podem continuar creixent i avançant”, ha conclòs.

Explora más

Vinaros
8:50 pm, March 1, 2024
temperature icon 12°C
L: 12° H: 15°
Feels like 11.25 °C cielo claro
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 7 Km/h