Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació impulsa la renovació viària i de clavegueram de Vistabella i Benafigos gràcies a les obres del Pla 135

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El diputat provincial de Cooperació i Concertació, Ximo Huguet, ha visitat amb l’alcalde i l’alcaldessa de les localitats, Jordi Alcón i Sara Escrig, “unes actuacions que, sens dubte, milloren el dia a dia dels veïns i veïnes dels nostres pobles”

El diputat provincial de Cooperació i Concertació d’Ajuntaments, Ximo Huguet, ha destacat el “gran impacte” del Pla de Cooperació Provincial d’Obres i Serveis (Pla 135) que impulsa la Diputació de Castelló en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la província. Així ho ha expressat durant la visita que ha realitzat a les obres que s’han dut a terme a Vistabella i Benafigos gràcies a aquest pla i que han suposat una inversió de 85.900 i 55.900 euros, respectivament.

Huguet ha assenyalat que aquestes actuacions “poden tindre un import econòmic xicotet, però tenen un gran impacte en el dia a dia dels veïns i veïnes”. “Adequar una zona verda o el recinte de la piscina en el cas de Vistabella, o millorar els carrers en el cas de Benafigos, són accions que, sens dubte, millora un municipi i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”, ha afegit.

En Vistabella, el diputat provincial ha sigut rebut per l’alcalde, Jordi Alcón, amb qui ha visitat l’actuació que s’ha realitzat en la zona verda de la urbanització les Forques amb una inversió de 20.000 euros. També s’ha visitat el camí Raval de Sant Roc on s’ha renovat i millorat la pavimentació i s’han substituït els trams de col·lectors de clavegueram que presentaven pérdues d’aigua. Aquesta obra ha suposat una inversió de 29.356,15 euros. Referent a això, Huguet ha assenyalat que el camí Raval de Sant Roc “és un dels vials del nucli urbà de Vistabella del Maestrat que es trobava amb un estat d’urbanització deficient i que, gràcies a l’aposta de la Diputació de Castelló per estar al costat dels municipis, amb el Pla 135 s’ha aconseguit arreglar”.

Finalment, l’estada en Vistabella ha conclòs amb la visita a les obres de millora del recinte de la piscina municipal amb una inversió de 36.543,85 euros, on es requeria col·locar un paviment entorn de la piscina, refer el paviment de les dutxes exteriors i habilitar un accés adequat per a màquines de manteniment.

A Benafigos, el diputat provincial ha sigut rebut per l’alcaldessa Sara Escrig amb qui ha visitat el mur de contenció i la via de la zona esportiva que s’han reparat amb una inversió de 20.000 euros. L’obra ha consistit en l’execució d’un mur de contenció de 17 ml que suporta el terreny que es troba per damunt del sector esportiu i la reparació del carrer corresponent annex a aquest mur de contenció.

Així mateix, també han sigut al carrer les Eres, que ha sigut objecte de millora i condicionament amb un pressupost de 35.900 euros, unes actuacions necessàries per a la renovació de les instal·lacions subterrànies en un tram del carrer on hi havia un greu problema pel mal estat de conservació de les xarxes de clavegueram i subministrament d’aigua. També s’ha millorat la seguretat amb la instal·lació d’una barana metàl·lica en una zona amb desnivells i, finalment, s’ha acabat la zona del parc infantil.

Huguet ha enaltit la “labor i dedicació absoluta” dels alcaldes i alcaldesses per “aconseguir inversions per als seus pobles i lluitar, també així, contra la despoblació”.

Explora más

Vinaros
1:17 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h