La Diputació mostra el seu suport a les mancomunitats amb una subvenció de 200.000 euros

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El diputat Ximo Huguet destaca que és la primera vegada que la institució provincial trau aquest tipus d’ajudes
  • A més, se suma a una altra subvenció del Pla Castelló Avança de 615.000 euros, per la qual cosa el muntant total per a mancomunitats ascendeix a 815.000 euros

La Diputació de Castelló ha publicat les bases per les quals es regeix la concessió de subvencions a les mancomunitats de la província, mostrant així el seu suport a aquestes entitats que, segons destaca el diputat provincial Ximo Huguet, “són de gran ajuda, sobretot, per als municipis més petits”.

L’import de la subvenció és de 200.000 euros amb el qual les mancomunitats podran sufragar despeses corrents, és a dir, aquells recursos destinats a atendre els serveis necessaris per a realització de les activitats destinades al funcionament dels serveis públics municipals assumits per la mancomunitat.

Cal assenyalar que és la primera vegada que la Diputació de Castelló trau aquest tipus d’ajudes que, al mateix temps, se suma a una altra subvenció del Pla Castelló Avança de 615.000 euros, per la qual cosa el muntant total per a mancomunitats ascendeix a 815.000 euros.

Huguet ha assenyalat que les mancomunitats són “clau” per a “la vertebració del territori” i “cobrir unes funcions que, d’una altra manera, seria difícil oferir uns serveis de qualitat als veïns i veïnes d’un poble petit”. “Les mancomunitats treballen a favor dels interessos de la ciutadania, afavoreixen el treball conjunt de petits municipis i corregir els desequilibris territorials que tenim a les nostres comarques”, ha afegit.

És per això que, tal com ha assenyalat el diputat provincial, “la Diputació de Castelló mantindrà el seu ferm suport a aquestes entitats i ho farà d’una manera real, com és aquesta subvenció amb la qual les mancomunitats veuran alleujats les seues despeses i podran millorar la seua funcionalitat”.

Explora más

Vinaròs,ES
1:12 pm, September 19, 2022
temperature icon 28°C
L: 28° H: 28°
Feels like 30.64 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1016 mb
Wind 9 Km/h