Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació mostra el seu suport al ‘Concurs de Gossos de Rabera’ per a promocionar i defendre el sector ramader

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

  • Ares del Maestrat ha acollit este prestigiós esdeveniment que ha reunit els millors gossos i pastors de la Comunitat Valenciana, Aragó, Catalunya i el País Basc
  • El diputat de Sector Primari, Sergio Fornas, ressalta la importància d’iniciatives d’este tipus “que secunden i defenen el sector ramader, orgull de la nostra província i cal preservar la seua història i arrels”

La Diputació Provincial de Castelló ha mostrat el seu suport al ‘Concurs de Gossos de Rabera’ per a promocionar i defendre el sector ramader. El diputat de Sector Primari, Sergio Fornas, ha assenyalat la importància d’iniciatives d’este tipus “que secunden i defenen el sector ramader, orgull de la nostra província i cal preservar la seua història i arrels”.

El diputat provincial ha fet estes declaracions durant la seua visita al costat del diputat de la comarca, David Vicente, a la XVII edició del ‘Concurs de Gossos de Rabera’ que s’ha celebrat este diumenge a Ares del Maestrat. Sergio Fornas ha destacat la rellevància que té “defendre el sector primari amb esta mena d’esdeveniments, perquè és molt important per a la nostra terra i per a la comarca de l’Alt Maestrat”.

Així mateix, ha posat en valor que pobles com Ares del Maestrat, que a penes compta amb 200 habitants, organitzen este tradicional esdeveniment que “atrau, cada any, a un gran nombre de persones, perquè la ramaderia és un sector essencial per al món rural i per al desenvolupament de la província de Castelló, sent capaç de reunir productors, criadors i aficionats del món ramader per a celebrar la importància d’aquells que mantenen viu el sector i tot el que representa”, ha destacat Sergio Fornas.

Durant tot el cap de setmana, la localitat d’Ares del Maestrat ha gaudit d’este prestigiós esdeveniment que ha reunit els millors gossos i pastors de la Comunitat Valenciana, Aragó, Catalunya i el País Basc. A més del concurs que s’ha celebrat hui, l’organització ha dissenyat un complet programa que ha enriquit encara més esta cita amb una fira de productes artesans i locals.

Concurs Gossos de Rabera (3)
Concurs Gossos de Rabera (2)

Explora más

Vinaros
11:15 am, July 24, 2024
temperature icon 32°C
L: 32° H: 34°
Feels like 37.88 °C cielo claro
Humidity 64 %
Pressure1018 mb
Wind 9 Km/h