Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació posa a disposició de les pimes i autònoms un curs de capacitació per a l’accés a licitacions públiques

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El taller va dirigit a petites empreses i autònoms de la província que desitgen explorar les oportunitats de contractació amb les administracions públiques a les quals poden optar

La Diputació de Castelló obri les inscripcions per als seus tallers de licitació en els centres Cedes de la província. El primer curs ha començat aquesta setmana en Cedes Morella en modalitat presencial i en línia.

La proposta està impulsada per la Diputació de Castelló en col·laboració amb la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència, i Societat Digital a través del pla “Suport a accions per a la transformació digital de la societat”.

El taller, de caràcter gratuït, consta de diverses sessions informatives on el participant pot conéixer el procediment de participació en licitacions públiques i rep tutorització individual per a explorar les oportunitats obertes de licitació per a cada empresa, amb especial incidència en les entitats locals de la província de Castelló.

L’objectiu és que les petites empreses i autònoms coneguen de manera pràctica els principals aspectes per a poder presentar-se a licitacions amb les Administracions Públiques.

El pròxim curs se celebrarà en el centre Cedes de Segorbe el 12, 14, 16, 19 i 21 de juny de 9.30 a 13.30 hores; mentre que en Cedes Vall d’Alba es desenvoluparà els dies 13, 15, 20, 22 i 27 de juny també en horari de matí.

Les inscripcions estan obertes i poden realitzar-se a través de la pàgina web del Servei de Promoció Econòmica de la Diputació Provincial (peconomica.dipcas.es) o per correu electrònic ([email protected]).

Explora más

Vinaros
11:06 pm, May 26, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.16 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1017 mb
Wind 7 Km/h