La Diputació pren el pols a les necessitats i reivindicacions de la comarca de l’Alt Palància

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • José Martí i l’equip de govern reprenen la iniciativa ‘La Diputació al teu costat’ per a mantindre l’escolta activa de la institució provincial amb els municipis

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, junt amb l’equip de govern, reprenen dimecres que ve 27 de juliol de 2022 la iniciativa ‘La Diputació al teu costat’ a través de la qual prendran el pols a les necessitats i reivindicacions de la comarca del Alto Palancia. Es tracta de la quarta de les huit visites previstes d’aquest projecte que té com a finalitat acostar la institució provincial a la societat i mantindre l’escolta activa amb els municipis.

En aquesta ocasió, serà el torn del Alto Palancia, on els diputats i diputades provincials i el president visitaran els municipis de la comarca —com Soneja, Jérica, Pina del Montalgrao, Viver, Caudiel, Altura, Geldo, Navajas, Gaibiel, Chóvar, Castellnovo, Bejís, Azuébar i Benafer— per a acabar el recorregut en el municipi amfitrió que serà Sogorb, on se celebrarà una reunió de coordinació.

Martí ha recordat que l’objectiu de la iniciativa ‘La Diputació al teu costat’ és «conéixer de prop les necessitats existents en els municipis, defensar els interessos dels ajuntaments i de les persones que resideixen en aquests pobles, escoltant in situ les reivindicacions que formulen alcaldes, regidors, col·lectius socials, culturals i econòmics de la zona».

Així mateix, el president de la Diputació de Castelló ha afegit que la intenció de l’equip de govern és “xafar la major part de territori amb l’objectiu d’obtindre el coneixement més exhaustiu possible de la realitat que es viu, en aquesta ocasió, en el Alto Palancia”.

Segons el programa previst, els integrants de l’equip de govern començaran a desenvolupar les seues agendes a primera hora de la jornada i, a partir, de les 13.15 hores celebraran a Segorbe la reunió de coordinació presidida per José Martí. Allí es farà un repàs a les inversions i projectes que la Diputació està desenvolupant i té previst desenvolupar a la comarca, i una posada en comú de les necessitats detectades i les reivindicacions recollides durant el matí en les diferents visites realitzades.

Cal recordar que ‘La Diputació al teu costat’ és un projecte que va començar el mes de febrer passat i que, amb una periodicitat mensual, anirà recorrent tota la província. Va arrancar a la comarca del Baix Maestrat, a l’abril es va visitar la Plana Baixa i al juny va estar a l’Alcalatén.

Explora más

Vinaròs,ES
12:38 am, September 22, 2022
temperature icon 22°C
L: 21° H: 22°
Feels like 22.45 °C muy nuboso
Humidity 69 %
Pressure1017 mb
Wind 8 Km/h