Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació presenta el II Circuit Cultural amb 152 actuacions en 121 pobles de la província

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president José Martí assenyala que la cultura «és un servei essencial per a la ciutadania i aquest circuit garanteix que arribe als pobles menuts»
  • La diputada de Cultura, Ruth Sanz, celebra que el 90% dels municipis s’hagen sumat a aquesta iniciativa «que va nàixer en temps de pandèmia per a reactivar les empreses d’arts escèniques, i que ha vingut per a quedar-se»

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han presentant el II Circuit Cultural que, en aquesta ocasió, durà 152 representacions a 121 pobles de la província. En total, han sigut 32 les companyies seleccionades per a aquest circuit que representaran 53 espectacles diferents. El circuit té una consignació pressupostària de 400.000 euros i, en el cas dels municipis de menys de 1.000 habitants, la diputació sufraga el 100% del les despeses de l’actuació.

Martí ha assenyalat que en la Diputació de Castelló «creem en la cultura al poble i que la cultura és un servei essencial per a la ciutadania, per això, aquest circuit garanteix que la cultura arribe als pobles més menuts». «El sentit de la diputació, i més d’una diputació com aquesta, és ajudar als pobles menuts perquè cada vegada tinguen més recursos i, en conseqüència, puguen prestar més i millors servicis als veïnes i veïnes i, com deia, la cultura és un servei essencial. I cal portar la cultura a tots els racons de la nostra província», ha afegit.

Per la seua part, Sanz ha celebrat que el 90% dels municipis de la província s’hagen sumat a aquesta iniciativa que va nàixer en temps de pandèmia per a reactivar les empreses de les arts escèniques de les comarques de Castelló i que ha vingut per a quedar-se». «Som una província activa, dinàmica i molt viva, plena de gent amb talent a la que hem de recolzar des de les institucions perquè mostren a casa seua el millor d’ells i elles», ha afegit referint-se al fet que les companyies participants son de la província de Castelló.

La programació del circuit es prolongarà fins el 17 de desembre.

55-2022 Cultura- Agenda Cultural_w
_DSC0991
_DSC0930

Explora más

Vinaros
2:26 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.88 °C cielo claro
Humidity 86 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h