Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació presenta el Memorial José Antonio Cansino, prova integrada per primera vegada en el Circuit Mundial d’Atletisme

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La diputada d’Esports, Tania Baños, ha destacat la importància d’un meeting que se celebrarà el 16 de juny en la pista del Gaetà Huguet i comptarà amb la participació d’atletes de primer nivell procedents de 42 països

La diputada d’esports, Tania Baños, ha presentat aquest matí la novena edició del Gran Premi Diputació de Castelló – Memorial José Antonio Cansino al pati del *Espai Cultural Obert Les Aules. Una prova que se celebrarà el dijous 16 de juny en la pista de Gaetà Huguet. Serà la primera vegada en la història de la província que el Circuit Mundial d’Atletisme faça escala a Castelló.

A l’acte han assistit la subdelegada del Govern, Soledad Ten; el director tècnic meeting, Pepe Ortuño; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelló, Omar Braina; el director territorial d’Esports, Alfred Remolar; i el president de la Federació de la Comunitat Valenciana d’Atletisme i vicepresident de la Federació Espanyola d’Atletisme, Vicente Revert.

La Diputació és un dels principals col·laboradors del Club de Atletismo Playas de Castellón. Així ho ha confirmat durant la presentació la diputada Baños, qui a més ha remarcat que el principal objectiu ”és continuar fent costat tant als esportistes com als clubs del nostre territori, per tal de crear futures estreles de l’atletisme a nivell nacional i internacional”. Per això ha posat en valor la gran labor realitzada pel Playas, que ha aconseguit fer de Castelló ”un lloc idoni d’acolliment per a atletes que volen perfeccionar el seu nivell esportiu”.

Després d’una huitena edició, qualificada com el segon millor meeting d’Espanya, la de comptarà amb la representació d’atletes de primer nivell procedents de 42 països i de tots els continents, entre ells 60 mundialistes i olímpics.

Explora más

Vinaros
10:07 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.98 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h