Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació reforça per primera vegada la comunicació entre Els Pelegrins de Les Useres

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

  • Les emissores cedides per l’Agrupació de Protecció Civil de la institució provincial a l’Associació Els Pelegrins de Les Useres són un mitjà de comunicació ràpid, directe i molt eficaç per al desenvolupament d’una activitat com la peregrinació que s’inicia divendres que ve, en la qual es treballa en equip, però a distància

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, juntament amb el diputat de Bombers, David Vicente, ha entregat deu emissores, assignades a l’Agrupació de Protecció Civil de la institució, a l’Associació Els Pelegrins de Les Useres per a reforçar la comunicació durant la peregrinació i que “el treball siga més efectiu entre l’organització”. És la primera vegada que la institució provincial realitza esta cessió per a reforçar la comunicació entre Els Pelegrins de Les Useres.

En l’acte de lliurament també ha estat present l’alcalde de Les Useres, Jaime Martínez, el depositari de l’Associació Els Pelegrins de Les Useres, Alfredo Royo, i el cap d’operatius de la Diputació de Castelló, Andrés Balfagó.

Els elements cedits són uns Walkies Kenwood, un mitjà de comunicació ràpid, directe i molt eficaç per al desenvolupament d’una activitat com la peregrinació que s’inicia divendres que ve 26 d’abril, en la qual es treballa en equip, però a distància, i que en algunes zones hi ha poca cobertura. “Desitgem que els pelegrins tinguen un bon camí cap a Sant Joan de Penyagolosa, que tot transcórrega amb total normalitat i el seu desenvolupament siga tot un èxit i per a això hem posat a la disposició de l’associació, deu accessoris per a reforçar la comunicació i ajudar en les tasques de coordinació de l’equip”, ha expressat la màxima representant de la institució provincial.

En este sentit, Marta Barrachina ha enaltit la peregrinació de Els Pelegrins de Les Useres que tindrà lloc este divendres i dissabte com “una tradició que és tot un símbol de la província de Castelló”.

El diputat de Bombers, David Vicente, ha expressat per la seua part que “este lliurament de Walkies Kenwood respon a la vocació de la Diputació d’aportar recursos materials als municipis més xicotets i al compromís que esta institució té amb els 135 municipis i amb la posada en valor de les nostres tradicions, amb la condició de garantir el seu desenvolupament amb total normalitat i seguretat”.

Explora más

Vinaros
10:06 am, May 28, 2024
temperature icon 23°C
L: 21° H: 23°
Feels like 22.98 °C nubes
Humidity 69 %
Pressure1021 mb
Wind 12 Km/h