Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació reivindica la seua aposta per la investigació per a afavorir al sector de l’agricultura

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El diputat de Desenvolupament Rural, Santiago Pérez, ha intervingut en la Jornada sobre Agricultura Sostenible celebrada en la institució provincial

La Diputació ha reforçat el seu compromís amb la investigació en el sector agrari durant la Jornada sobre Agricultura Sostenible organitzada hui divendres entre la institució provincial i la Universitat Jaume I a través del grup dedicat a la investigació del projecte Intomed.

En la jornada s’ha tractat la difusió al sector agrari de les eines sostenibles per al control de plagues que han sorgit a l’empara de la investigació que s’ha dut a terme per part d’universitats de sis països de la conca mediterrània.

Durant la jornada s’ha comptat amb la participació de diversos ponents professionals del sector i investigadors: Víctor Flors, José Miguel Campos, Alberto Urbaneja, Alessandro Rienzo, Paloma Sánchez, Pablo Ibort, Miguel Romano i Pedro Águila.

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha intervingut en aquesta conferència amb la finalitat de mostrar el suport de la Diputació al sector de l’agricultura sostenible i el control ecològic de plagues, així com per a remarcar la importància de continuar per la senda de la investigació en aquest àmbit.

Per això, la Diputació ha apostat per aquest projecte, aportant al voltant de 300.000 € durant els últims tres anys. L’actuació consisteix en la investigació de l’aplicació de micorrizes en diversos tipus de cultius, com és el cas dels cítrics, ametlers, oliveres i tomaca, per a fomentar la seua resistència davant diverses plagues i davant l’estrés hídric.

Explora más

Vinaros
3:16 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 19.86 °C cielo claro
Humidity 85 %
Pressure1011 mb
Wind 3 Km/h