• La diputada Virginia Martí assenyala que és fonamental traslladar la idea que Castelló és una destinació turística segura, sostenible i pròxim”

La diputada provincial de turisme, Virginia Martí, ha visitat aquest matí els municipis de Benicarló i Vinaròs, localitats recolzades per la Diputació amb 4.924 euros i 6.400 euros respectivament, per a la contractació d’informadors turístics. Aquest suport és fonamental per a potenciar els serveis turístics de recepció i atenció de visitants.

Martí ha destacat que s’ha de concebre la província com ‘’una destinació turística segura, sostenible i pròxim’’ i ha afegit la importància de comptar amb ‘’unes oficines de turisme preparades de cara a la temporada d’estiu’’.

Durant les visites, a escassos dies de la celebració del FITUR 2021, la diputada ha conegut de primera mà part dels projectes turístics de les corporacions encapçalades per Xaro Miralles i Guillem Alsina.

A més, aprofitant la visita a Vinaròs, Virgínia Martí ha pogut conèixer l’estat de les obres del Centre d’Inspiració Turística de Vinaròs. També s’ha reunit amb els tècnics del departament de turisme per a conèixer les previsions del pròxim Concurs Nacional de Cuina aplicada al llagostí que se celebrarà en la capital del Baix Maestrat el pròxim 7 de juny. Finalment, la diputada s’ha desplaçat fins al Mercat de Vinaròs, un mercat referent del Turisme Gastronòmic del territori castellonenc i que és el primer mercat que compta amb el segell gastronòmic provincial de ‘Castelló Ruta de Sabor’.