Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Diputació signa un conveni amb l’UJI per a la realització de programes culturals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El president José Martí destaca la importància que ambdues institucions col·laboren i fixen “aliances estratègiques” per a treballar conjuntament en un procés de desenvolupament cultural del territori

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la rectora de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, Eva Alcón, han signat un conveni a través del qual la institució provincial destinarà 130.000 euros a dur a terme activitats culturals a la província de Castelló, la cooperació en programes comunitaris, l’extensió dels programes universitaris, la cooperació en accions educatives i acadèmiques i el desenvolupament d’accions juvenils i teatrals.

En concret, aquestes actuacions es faran a través de l’Aula Mobilització del coneixement / Enclau-UJI del Programa d’Extensió Universitària (PEU), la formació d’agents culturals del Seminari de Bones Pràctiques i el festival fotogràfic Imaginària.

Martí ha destacat la importància que ambdues institucions col·laboren i fixen “aliances estratègiques” per a treballar conjuntament en un procés de desenvolupament cultural del territori. “Des de la Diputació de Castelló renovem aquest compromís amb l’UJI que farà possible la difusió, la valoració i la transferència del coneixement al servei de la cultura, de la qualitat de vida i del desenvolupament social”, ha afegit el president.

El president de la institució provincial ha agraït a Alcón tota la labor que estan realitzant des de la universitat pública de Castelló i ha valorat “l’afany per desenvolupar diferents programes de dinamització de serveis de la universitat, i vincular la universitat al territori”.

Per la seua part, la rectora de l’UJI, Eva Alcón, ha destacat que aquest conveni «materialitza el compromís de la Universitat i també de la Diputació per fer de l’extensió universitària una eina essencial de vertebració del territori i convertir les activitats culturals en agents de mobilització i dinamització social».

Alcón també ha destacat que, a través d’aquesta col·laboració, «contribuïm no sols a la projecció social i cultural de la Universitat, sinó també a integrar el fet cultural com un dels eixos principals de desenvolupament local i estimular la formació i la creació cultural en tots els àmbits». Finalment, ha subratllat que aquest conveni s’emmarca en una àmplia col·laboració institucional entre Universitat i Diputació que abasta altres àmbits com la recerca.

Explora más

Vinaros
2:16 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 21°
Feels like 20.5 °C cielo claro
Humidity 86 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h