La literatura infantil protagonista de la fira ‘Entendre la Història’ de Benassal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

La plaça de l’Ajuntament de Benassal va acollir el dissabte una nova proposta cultural que posava a la literatura infantil en el centre d’atenció. La fira ‘Entendre la Història’ va permetre a menors i adults conéixer aportacions literàries innovadores, així com participar en diferents tallers durant tot el matí.

La fira va comptar amb parades de la llibreria Argot i de les editorials Somos Libros i La Pajarita Roja. Miguel Alayrach va oferir un contacontes i els xiquets i xiquetes van poder participar en una gimcana sobre el Rei Neptú. I durant tot el matí es va habilitar una zona on es van realitzar manualitats històriques o el passaport ‘La Vuelta el Mundo en 80 días’ a l’estil Willy Fog.

Tampoc van faltar les presentacions literàries de mà de l’escriptora Luciana Reis i l’editorial Unaria Edicions. Així mateix, la fotògrafa especialitzada en retrat artístic, Georgia Iordache, va dur a terme el taller ‘Passat i futur de la fotografia’.

Cal indicar que la fira ‘Entendre la Històra’ de Benassal, realitzada amb l’objectiu d’oferir oportunitats d’oci i culturals a les famílies, es va emmarcar dins del Programa Corresponsables del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, i va comptar amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Benassal.

La literatura infantil protagonista de la fira 'Entendre la Història' de Benassal (2)
La literatura infantil protagonista de la fira 'Entendre la Història' de Benassal (4)
La literatura infantil protagonista de la fira 'Entendre la Història' de Benassal (3)

Explora más

Vinaros
7:09 pm, November 22, 2023
temperature icon 14°C
L: 12° H: 14°
Feels like 12.57 °C cielo claro
Humidity 58 %
Pressure1020 mb
Wind 25 Km/h