La manca de previsió provoca les queixes veïnals per la plaga de mosquits

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

 

  • Luis Adell: “No hi ha publicitat que pugui dissimular el que és evident, i en aquest tema també s’ha arribat tard i malament”

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Luis Adell, ha denunciat avui “l’increment de queixes veïnals com a conseqüència de la plaga de mosquits que pateix la nostra ciutat”.

Adell ha assenyalat que “són desenes els veïns de la zona turística nord i zona turística sud els que ens han traslladat les seves queixes per l’increment dels mosquits i la inacció del govern per aturar el problema en el moment en què es podia”.

Els populars han recordat “els anuncis que en anys anteriors van realitzar des del govern municipal i que no han servit de res. Fa falta una gestió eficaç per reduir els mosquits a un nivell que no sigui molest per a les persones”.

El regidor vinarossenc ha indicat que “els mosquits no només molesten les persones, sinó que perjudiquen el comerç i el sector turístic, per això s’han de cuidar al màxim les actuacions que es fan per evitar el descontrol actual, en haver desatès les actuacions de prevenció”.

Finalitzava Adell manifestant que “si dediquessin els mateixos recursos a polítiques de prevenció que els que dediquen a publicitat el problema dels mosquits seria molt menor. En aquest tema com en tants altres actuen tard i malament”.

Explora más

Vinaros
2:25 pm, September 13, 2023
temperature icon 28°C
L: 28° H: 28°
Feels like 29.27 °C cielo claro
Humidity 53 %
Pressure1018 mb
Wind 20 Km/h