La màxima prioritat d’un equip de govern es aprovar un “pressupost municipal“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

Respecte a les modificacions pressupostàries que se’ns van presentar al plenari extraordinari del mes d’agost per la seua aprovació, un total de set volem clarificar en primer lloc que les mateixes són conseqüència de la inexistència de pressupost municipal per a este exercici perquè si disposarem de pressupost municipal, no hauria calgut sotmetre a aprovació totes aquestes modificacions pressupostàries,

La responsabilitat de que no tinguem pressupost municipal és única i exclusivament de l’equip de govern que ni tant sols han segut capaços de presentar al plenari un esborrany de pressupostos ni per supost han segut capaços de sentar-se en els grups de l’oposició i en concret en el PVI per a intentar consensuar un pressupost per a l’Ajuntament.

I aixó ho hem de dir molt clar i molt alt i no podem per tant acceptar de cap de les maneres que en la roda de premsa posterior a l’anterior PLE, l’Alcalde manifeste a l’opinió pública que la “culpa” de que no es facen les aules de dos anys al municipi, o de que no s’aproven les diferents modificacions pressupostàries per a continuar en l’activitat normal de l’Ajuntament, és de l’oposició.

No, Sr. Guillem, la responsabilitat és única i exclusivament de vosté, de l’equip de govern. Quan se governa, la màxima prioritat és dotar a l’Ajuntament d’un pressupost ja que aixó és el que permet que se facen inversions (aules de dos anys o qualsevol altra), que se pague als proveedors i que l’Ajuntament puga tindre una activitat normal.

Vosté no ha complert en la seua obligació i per aixó no podem acceptar les seues declaracions públiques on inverteix la responsabilitat i ens culpa a l’oposició de paralitzar l’Ajuntament. Si l’Ajuntament no pot fer les aules de 2 anys o no pot fer qualsevol altra activitat és única i exclusivament responsabilitat de vosté.

De la mateixa forma no podem acceptar el que per nota de premsa s’ha dit des del partit COMPROMÍS. Sra. Cerdà, vosté forma part de l’equip de govern i per tant és vosté la responsable de la paràlisi de l’ajuntament, de que l’Ajuntament no tinga uns pressupostos aprovats en els que se puga treballar.

I arribats a este punt, ara ens demanen a l’oposició que siguem nosaltres responsables (cosa que vostés no han segut) i que aprovem les modificacions que ens plantegen.

El PVI per responsabilitat política, s’abstendrà en totes i cadascuna de les modificacions pressupostàries que ens presenten, permeten així que els proveedors cobren i que se puguen fer tant les aules de dos anys com la resta de coses, però els apel·lo a que siguen vostés igual de responsables que el PVI i presenten un pressupost al PLENARI.

Explora más

Vinaros
9:51 pm, March 1, 2024
temperature icon 12°C
L: 12° H: 12°
Feels like 10.52 °C cielo claro
Humidity 57 %
Pressure1012 mb
Wind 6 Km/h