Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La periodista benicarlanda Amanda Mars serà la mantenidora de les Festes Patronals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Durant set anys, ha estat corresponsal del diari El País a Nova York i Washington, on ha cobert el final de la presidència d’Obama, l’era Trump i l’inici de l’administració Biden.

Les Festes Patronals 2022 ja tenen mantenidora. Es tracta de la periodista benicarlanda Amanda Mars Checa, que serà l’encarregada de pronunciar el pregó inaugural de les Festes la nit del 19 d’agost. Així ho ha informat l’alcaldessa, Xaro Miralles, a la Junta de Portaveus, abans que el Ple aprove oficialment el seu nomenament.

Amanda Mars té 43 anys i és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seua carrera al 2001, a l’agència de notícies Europa Press a Barcelona, i el 2004 va passar a formar part de l’equip de La Gaceta de los Negocios. El 2006 es va incorporar al diari El País i es va traslladar a Madrid, on va ser nomenada sotscap d’Economia el 2014.

Un any després, el 2015, va ser nomenada corresponsal a Nova York, i el 2017 es va traslladar a Washington, on ha exercit com a corresponsal en cap d’El País als Estats Units fins al passat mes de maig.

Durant la seua corresponsalia, Amanda Mars ha cobert el final de la presidència d’Obama, l’era Trump i l’inici de l’administració Biden. També ha entrevistat personalitats com Madeleine Albright o Ben Bernanke; magnats com Carlos Slim o Mike Bloomberg; diversos premis Novel d’Economia, com Joseph Stiglitz, George Akerlof, Kenneth Arrow, Paul Krugman o Esther Duflo; i escriptors com Martin Amis o Chimamanda Ngozi.

El 2013 va obtindre el Premio de Periodismo Joven y Brillante (2013) i va ser dos vegades finalista del Citi Journalism Award for Excellence (2013 i 2014).

Després de la seua llarga estada als Estats Units, Amanda Mars ha tornat a Madrid, on segueix exercint com a periodista per a la secció d’Economia d’El País. A pesar de la distància, Amanda Mars continua mantenint els lligams amb Benicarló, on resideix la seua família.

Explora más

Vinaros
1:04 am, June 23, 2024
temperature icon 23°C
L: 20° H: 23°
Feels like 22.65 °C nubes
Humidity 55 %
Pressure1018 mb
Wind 8 Km/h