La seu del CdT en Alcossebre obre la inscripció per a nous cursos destinats al sector turístic i hostaleria

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’edifici municipal CESAL Alcossebre acull l’aula en la qual es realitzarà formació sobre la cuina d’arrossos, adobats i conserves, preparacions amb ginebra i manipulació d’aliments

L’edifici municipal CESAL Alcossebre tornarà a acollir, en els pròxims mesos, diversos cursos impartits pel CdT-Castelló, dirigits a professionals de la cuina i treballadors del sector turístic i hostaler, preferiblement en situació d’ocupació. La inscripció ja està oberta i pot realitzar-se de manera en línia en la web www.cdt.gva.es. Es pot obtenir més informació a través del telèfon 964739800.

El primer dels cursos serà el dedicat a “Arrossos mariners i melosos” que tindrà lloc el dilluns 27 de febrer, de 9.00h a 15.00h. El dilluns 24 d’abril, en el mateix horari, s’impartirà el dedicat a “Adobats i conserves” i el dimarts 16 de maig el dedicat a “El món de les ginebres”. El 23 de maig s’impartirà un curs de Formació Bàsica en Higiene Alimentària, manipulació d’aliments i gestió d’al·lergògens, dirigit sobretot a persones en situació de desocupació o millora d’ús de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat “l’important que resulta que els nostres professionals del sector turístic i hostaler puguen rebre formació sense haver de desplaçar-se fora del municipi, gràcies a la cessió d’una aula per part de l’Ajuntament”.

Explora más

Vinaros
12:15 pm, March 16, 2023
temperature icon 18°C
L: 18° H: 21°
Feels like 17.65 °C cielo claro
Humidity 71 %
Pressure1016 mb
Wind 13 Km/h