L’Ajuntament aplica els tractaments periòdics contra els mosquits al centre urbà

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Les fumigacions es coordinen amb les feines de la Diputació de Castelló que ha actuat a l’entorn natural del municipi

El Consistori continua amb els tractaments contra els mosquits al centre urbà de la localitat per controlar la proliferació de l’insecte. Recordem que les feines van començar al passat 1 de maig, amb motiu l’arribada de les altes temperatures i pluges que van caure durant la primavera, amb l’aplicació dels tractaments de forma periòdica per a evitar que els mosquits es puguen convertir en una plaga.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que les fumigacions es realitzen sobretot en els embornals i zones del centre urbà on se sol acumular aigua estancada. Segons afegia es tracta d’un producte, innocu per a la resta de les espècies animals, que afecta de forma directa a les larves dels mosquits per evitar que arriben a la fase adulta. Borràs assenyalava que “les feines que realitzem des de l’Ajuntament es coordinen amb els tractaments que aplica la Diputació de Castelló, a través del Pla Provincial Contra els Mosquits, actuant a l’entorn natural del terme municipal”.

Per últim, l’alcaldessa comentava que és important la col·laboració de la ciutadania, amb el manteniment correcte de les basses i piscines, a més de canviar de forma regular l’aigua dels animals, així com dels testos i de qualsevol altre recipient a l’exterior per evitar que els mosquits puguen pondre els ous.

05
03
07

Explora más

Vinaròs,ES
2:39 am, September 23, 2022
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 20.64 °C nubes dispersas
Humidity 70 %
Pressure1018 mb
Wind 3 Km/h