L’Ajuntament contracta sis persones aturades

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La incorporació s’ha fet a través del programa EMERGE amb una subvenció de 66.000€ atorgada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA

L’Ajuntament, a través del programa d’ocupació EMERGE, ha contractat sis veïns i veïnes aturats per a la realització d’accions previstes en els plans o procediments d’emergència en l’àmbit forestal. Les incorporacions s’han fet per un termini de sis mesos i es finançaran amb una subvenció de 66.000€, atorgada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que les sis persones contractades realitzaran una primera part teòrica de formació per a poder utilitzar la maquinària específica per fer la neteja i desbrossament dels camins i senders, així també com dels marges. Segons ha indicat “aquestes feines estan recollides en el Pla d’Emergències de la Comunitat Valenciana i són molt importants per evitar una ràpida propagació del foc en cas d’incendi, a més d’afavorir la intervenció dels mitjans d’extinció”.

A aquestes sis contractacions cal afegir les altres quatre incorporacions que s’han realitzat a través dels programes d’ocupació EMPUJU, EXPLUS i EMDONA, impulsats també pel LABORA. En aquest sentit, Borràs assenyalava que “gràcies a aquestes iniciatives hem fet la contractació de 10 persones aturades que ajudaran amb la seua feina a millorar el nostre poble, a més de suposar una ajuda molt important per a millorar la seua situació laboral”.

Explora más

Vinaros
2:44 pm, February 28, 2024
temperature icon 16°C
L: 13° H: 16°
Feels like 14.88 °C muy nuboso
Humidity 39 %
Pressure1016 mb
Wind 12 Km/h