L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica la primera fase del bulevard Alcalà-Alcossebre

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’actuació té amb un cost de 349.768 euros, finançats per la Unió Europea-Next Generation EU amb el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins, i suposa començar a construir aquesta connexió viària que fomenta la mobilitat sostenible

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha adjudicat la construcció de la primera fase del bulevard Alcalà-Alcossebre, per a la connexió viària entre el nucli d’Alcalà i la bassa Espitges, amb un import de 349.768 euros. El projecte forma part de les actuacions del Pla de Sostenibilitat Turística en Destins, finançat per la Unió Europea-Next Generation EU. L’empresa adjudicatària és BECSA i està previst que les obres tinguen un període d’execució de menys de dos mesos. En l’adjudicació s’han tingut en compte criteris socials com el foment de presència femenina en llocs ocupats tradicionalment per homes o criteris econòmics i de reducció del termini d’obra establit en l’adjudicació.

L’actuació planteja com a objectiu prioritari fomentar la connexió entre els dos nuclis urbans del municipi a través de vial de mobilitat sostenible, prioritzant els itineraris per als vianants i ciclistes. A més es dotarà d’una il·luminació eficient energèticament, diferenciant entre la calçada i les zones reservades a vianants i bicicletes. El vial té el seu inici en el camí San Miquel, partint de les instal·lacions esportives ja existents i arribarà fins a la zona coneguda com a bassa Espitges.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “a més de fomentar la mobilitat sostenible, afavorim una mobilitat més segura i millorem la comunicació entre tots dos nuclis pel que pensem que és una obra fonamental per al futur del nostre municipi” i destacava “la importància de treballar intensament perquè arriben al nostre municipi inversions d’altres administracions ja que els recursos amb els quals comptem, a nivell local, són limitats i quan parlem de projectes tan importants com aquest és necessari comptar amb la participació d’altres institucions, com en aquest cas la Unió Europea”.

Explora más

Vinaros
6:25 pm, February 29, 2024
temperature icon 17°C
L: 17° H: 17°
Feels like 16.21 °C muy nuboso
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 14 Km/h