Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre adjudica l’ampliació del CEIP La Mola del Pla Edificant

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’empresa Diseño y Obras de Construcción S.L executarà l’obra amb un pressupost de 4.211.308 euros i un termini de 21 mesos i proposa com a millores la instal·lació de 36 plaques fotovoltaiques en l’edifici i nous espais d’ombra

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat per despatx extraordinari i per unanimitat, en el ple celebrat avui, l’adjudicació de l’ampliació del CEIP La Mola a l’empresa Dissenys i Obres de Construcció S.L., amb un pressupost d’adjudicació de 4.211.308 euros i un període d’execució de 21 mesos. Sis empreses concorrien a l’adjudicació en la qual la Mesa de Contractació ha tingut en compte la baixa econòmica presentada per l’empresa de 404.835 euros respecte al pressupost base de licitació, millores en l’eficiència energètica amb la instal·lació de 36 plaques solars, la col·locació d’elements d’ombra o l’experiència en infraestructures educatives.

L’obra, inclosa en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, començarà després dels preceptius tràmits com la signatura del contracte o la presentació del Pla de Seguretat per part de l’empresa. Els treballs se centraran en el solar municipal adjacent al centre, per la qual cosa en un principi no afectarà l’activitat docent i de l’alumnat. Es contempla la construcció del nou edifici amb dues plantes per a aules d’Infantil i Primària, tenint en compte que el centre comptarà amb una línia més en cada etapa. En la planta inferior, amb accés directe des del carrer, s’assegura la independència de la zona d’infantil, amb pati propi. En la planta alta, amb accés directe des del carrer superior i comunicat amb l’edifici, se situaran les aules polivalents de primària.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “per fi, estem a punt de veure l’inici de les obres que s’han demorat molt per problemes aliens a l’Ajuntament, relacionats amb què la Conselleria d’Educació va demorar massa temps posar solucions a l’increment dels preus de la construcció, finalment es va poder resoldre i a l’agost comencem el procés d’adjudicació que s’ha resolt ràpidament”.

Explora más

Vinaros
12:01 am, May 27, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.14 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1018 mb
Wind 7 Km/h