L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre aprova l’EGM del polígon industrial El Campaner

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Un dels objectius principals serà treballar perquè El Campaner, que compta actualment amb la qualificació d’àrea industrial bàsica, puga obtenir la qualificació avançada i atreure així major nombre d’empreses

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha aprovat l’autorització de constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon industrial El Campaner i i el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i del EGM. Aquesta entitat la integren les empreses de la localitat, l’IVACE -com a entitat propietària- i el propi Ajuntament. A través del conveni, l’Ajuntament es compromet a participar en la gestió del EGM, continuar prestant els serveis públics que li corresponen amb la màxima eficiència i contribuir a la seua utilitat pública. Les EGM són el sistema contemplat per la Llei de Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana per a fer més competitius els polígons i millorar la seva gestió perquè puguin adherir-se a noves ajudes i subvencions. Aquest EGM de El Campaner serà el 12è que es crea en la Comunitat Valenciana.

Per a l’Alcalde Francisco Juan “des de l’Ajuntament, ens hem implicat al màxim per a fer possible aquest EGM ja que pensem que és l’instrument més útil per a aconseguir que el nostre polígon siga més competitiu i puga atreure més empreses i generar més ocupació i riquesa”.

Un dels objectius principals serà treballar perquè El Campaner, que compta actualment amb la qualificació d’àrea industrial bàsica, puga obtenir la qualificació avançada. Per a això, des del consistori, en col·laboració amb la EGM, es valoraran les possibles deficiències i necessitats existents perquè pugui convertir-se en àrea industrial avançada i es redactarà un Pla Directriu en el qual s’establiran quines són les prioritats a l’hora d’invertir i millorar la competitivitat d’aquesta zona industrial que compte, actualment amb set empreses instal·lades.

Explora más

Vinaros
7:01 am, April 16, 2024
temperature icon 18°C
L: 15° H: 18°
Feels like 17.55 °C cielo claro
Humidity 61 %
Pressure1016 mb
Wind 2 Km/h