Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre millora 10,6 quilòmetres de camins rurals del terme municipal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • El consistori assumeix la millora del camí La Jorba i condiciona Estopet i Cervera amb una aportació de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre continua millorant la xarxa de camins rurals del terme municipal i ja han finalitzat tres importants actuacions en els camins La Jorba, Estopet i Cervera.

L’Alcalde Francisco Juan ha destacat que “comptem amb un extens terme municipal i, en el cas dels camins rurals, són molt utilitzats per a transports agrícoles i de ramaderia pel que sempre preguntem al Consell Local Agrari quines actuacions són les prioritàries”. Les fortes pluges havien provocat desperfectes en aquests camins que s’havien solucionat amb actuacions temporals. Ara, amb aquesta actuació, es pretén realitzar obres que signifiquin una millora permanent, bé amb fermes asfàltics o de formigó, amb la finalitat que els usuaris no tinguen cap problema per a accedir a les seues finques o parcel·les.

En el cas dels camins Estopet i Cervera s’ha actuat sobre 5,2 km i 2km, respectivament. L’actuació ha tingut un cost de 83.258 euros dels quals la Generalitat Valenciana ha aportat 47.118 euros a través de la convocatòria de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la resta s’ha fet càrrec l’Ajuntament. En el cas del camí La Jorba s’ha actuat sobre 3,4 km fent treballs de neteja i repavimentació amb aglomerat asfàltic. L’actuació ha tingut un cost de 36.072 euros, que ha assumit l’Ajuntament íntegrament.

Explora más

Vinaros
8:35 am, May 28, 2024
temperature icon 20°C
L: 18° H: 20°
Feels like 19.45 °C nubes
Humidity 72 %
Pressure1021 mb
Wind 8 Km/h