L’Ajuntament de Peníscola aborda la reurbanització de l’Av. d’Espanya

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • En els últims dies s’han dut a terme treballs de topografia de superfície i canalitzacions de sanejament i drenatge previs a l’execució del projecte
  • Les obres arrancaran durant la primera quinzena del mes de febrer
  • Jorge Rovira: “Les obres són sempre molestes, però millorar aquest vial és prioritari i posarem tota l’obstinació perquè les obres estiguen finalitzades abans de l’inici de l’estiu, s’executaran en tres trams i s’habilitaran accessos als locals mentre aquestes es desenvolupen en el tram en el qual estiguen situats”

L’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Peníscola ha informat sobre els avanços en els treballs previs a l’execució de l’obra de reurbanització de l’Av. d’Espanya.

En els últims dies, l’empresa adjudicatària dels treballs, Becsa, ha dut a terme tasques de topografia de superfície i canalitzacions de sanejament i drenatge, necessàries per a abordar l’inici de les obres.

Segons ha informat Jorge Rovira, edil delegat de l’àrea, aquestes començaran durant la primera quinzena del mes de febrer.

“Les obres són sempre molestes, però millorar aquest vial és prioritari i posarem tota l’obstinació perquè les obres estiguen finalitzades abans de l’inici de l’estiu, s’executaran en tres trams i s’habilitaran accessos als locals mentre aquestes es desenvolupen en el tram en el qual estiguen situats” ha explicat.

Concretament s’iniciaran en el tram comprés entre la plaça de la Constitució i l’encreuament del vial amb el carrer Río i aniran desenvolupant-se en forma de cremallera fins a completar el seu traçat en la seua intersecció amb l’Av. de la Mar.

El projecte

El projecte de reurbanització planteja la renovació de la xarxa de sanejament i canalització d’aigües, ja que la d’enllumenat es va renovar recentment, juntament amb els bàculs i lluminàries que il·luminen el vial.
A més, es preveu executar una millora integral del paviment, en calçada i voreres, per a fer aquest vial parcialment de vianants.

Finançat per Ajuntament i Diputació

El projecte contempla una inversió de quasi 900.000€ que inicialment es preveia assumir amb un préstec bancari. No obstant això, la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, ha explicat que s’empraran sobrants de préstecs prèviament sol·licitats per a costejar més de 550.000€ del projecte.

El finançament restant, s’obtindrà a través del Pla 135 de la Diputació Provincial, en dues anualitats, l’import de les quals supera en el seu conjunt els 280.000€

Explora más

Vinaros
3:50 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h