Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament de Peníscola ampliarà la capacitat del cementeri municipal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • La nova obra, que es durà a terme després de l’estiu, afegirà 9 mòduls nous amb 4 nínxols cadascun
  • Durant l’última dècada el consistori ha sumat més de 500 nínxols més al cementeri, que s’incrementaran per la nova ampliació

L’àrea d’Urbanisme i Serveis ha confirmat l’aprovació del projecte de construcció de nínxols nous en el cementeri municipal.

Després de múltiples ampliacions, enguany la Regidoria preveu sumar a la capacitat del cementeri 36 nínxols més, que s’instal·laran en 9 mòduls de 4 nínxols en altura.

Aquesta mesura arriba després d’haver realitzat, al llarg de l’última dècada, múltiples actuacions d’ampliació, amb 172 nínxols en l’última obra executada, que se sumava a les ampliacions anteriors en les quals es van afegir 140, 100 i 90 nínxols respectivament, la qual cosa suma un total de més de 500 nous nínxols.

El regidor de l’àrea, Jorge Rovira, ha confirmat que la inversió municipal per a aquesta nova obra d’ampliació de la capacitat del cementeri municipal serà de 64.000€ el període d’execució del qual serà d’entre sis i vuit setmanes.

El consistori preveu poder iniciar les obres al final de l’estiu i executar-les entre els últims mesos d’enguany i els primers mesos de l’any que ve.


Explora más

Vinaros
3:58 am, June 19, 2024
temperature icon 20°C
L: 20° H: 23°
Feels like 20.55 °C cielo claro
Humidity 87 %
Pressure1011 mb
Wind 7 Km/h