Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Ajuntament de Tírig presenta la programació de les Festes Patronals

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Del 22 al 31 de juliol, els veïns i veïnes de Tírig gaudiran de les Festes Patronals amb una programació completa, que porta dins seu una Mostra Prehistòrica. Els bous, les orquestres, les discomòbils i els tornejos, seran els protagonistes d’aquestes festes.

El divendres 22, s’obriran les festes amb una cercavila, un concert i una discomòbil. I l’endemà s’inaugurarà la IV Mostra Prehistòrica, que durarà fins diumenge 24 i portarà amb ella visites guiades per tots els indrets del Museu de la Valltorta. Tot i la celebració d’aquesta mostra, aquests dies també es portaran a terme diferents actes característics de les festes com actuacions musicals i exposicions.

El 25 de juliol és el dia de Sant Jaume, pel qual la programació girarà entorn ell amb una missa al seu honor i amb el Ball Pla, tant infantil com adult. L’endemà, seguiran els actes per a tots els veïns i veïnes on se celebrarà un parc aquàtic, un dinar de jubilats, una desfilada de carrosses, la subhasta de cadafals i un concurs de paelles.

El dimecres 27 portarà amb ell la construcció de cadafals, corregudes, campionat de guinyot, gimcanes, presentacions de llibres i, per tancar el dia, un correfoc. Finalment, dijous, divendres i dissabte es caracteritzaran per la “torrà” de sardineta al matí, pels diferents actes taurins que es portaran a terme, com entrades de bous, proves de vaquilles i embolades, i per les actuacions musicals de grups com Morning Singers o Puro Relajo i de discomòbils.

 

Explora más

Vinaros
10:18 pm, May 26, 2024
temperature icon 21°C
L: 21° H: 21°
Feels like 21.16 °C nubes
Humidity 89 %
Pressure1017 mb
Wind 3 Km/h