L’Ajuntament de Torreblanca regala 1.000€ en premis als qui compren en comerços del poble de cara Nadal

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Marta Llopis: “Volem ajudar els negocis del poble a millorar les seues vendes i fomentar el consum a nivell local”

L’Ajuntament de Torreblanca ha posat ja en marxa la campanya ‘A Torreblanca, per Nadal, compra en menjar local’ per a regalar 1.000 euros en premis a totes les persones que compren en comerços del poble els seus productes de cara a la campanya de Nadal. D’esta manera, des del 25 de novembre i fins al 14 de desembre estarà activa esta iniciativa que sortejarà el dia 15 de desembre diversos premis de 50€, 30€ i 20€. El sorteig es realitzarà el 15 de desembre, en l’Oficina de Turisme, entre totes les persones que hagen fet compres en comerços adherits.

L’equip de Govern que dirigeix Tania Agut pretén dinamitzar l’economia local en una època en la qual se solen fer moltes compres. D’eixa forma, els comerços que vulguen participar han d’apuntar-se en l’Oficina de Turisme i el termini finalitza el dijous 23 de novembre.

Se’ls donaran uns bitllets perquè els clients apunten el seu nom i els depositen en les urnes per al sorteig. La campanya en si serà del 25 de novembre fins al 14 de desembre i els que vulguen participar hauran de comprar en els comerços que s’hagen adherit a esta campanya.

El sorteig serà el divendres 15 de desembre, en l’Oficina de Turisme, amb premis de diversos xecs de 50, 30 i 20€ (es repartiran 1.000€ en total). Els xecs es podran canviar en qualsevol dels comerços que haja participat en la campanya, fins al 7 de gener.

Marta Llopis, regidora de Comerç, ha explicat que “esta campanya té com a objectiu ajudar els comerciants de Torreblanca a millorar les seues vendes estes setmanes prèvies al Nadal i fomentar el consum a nivell local. Cal tindre en compte que tothom fa una important despesa en compres este mes de desembre i en l’equip de Govern volem que es facen en els comerços i les botigues de Torreblanca”.

Per això mateix, la campanya ‘A Torreblanca, per Nadal consisteix en un sorteig entre totes les persones que realitzen les seues compres en alguns dels establiments comercials adherits a la campanya. Confiem que este sorteig per un total de 1.000€ ens permeta ajudar-los a multiplicar les seues vendes de cara a la campanya de Nadal”.

Explora más

Vinaros
7:42 am, April 16, 2024
temperature icon 17°C
L: 14° H: 18°
Feels like 15.99 °C cielo claro
Humidity 55 %
Pressure1016 mb
Wind 5 Km/h