L’Ajuntament es presenta a una subvenció per fer dos pistes de voleibol de platja a la ciutat esportiva

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • L’Ajuntament de Vinaròs ha presentat a una subvenció de la Generalitat un projecte de dues noves pistes de voleibol platja per instalar-les a la ciutat esportiva.

Ho ha explicat este matí l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat de la regidora d’Esports, Begoña López. Segons han assenyalat, estes dos piestes també permetrien la pràctica de l’handbol platja i el futbol platja.

La realització del projecte costaria 280.000 euros i a la subvenció s’opta a un màxim de 200.000 euros. Alsina ha explicat que “volem implementar la ciutat esportiva, diversificar les disciplines esportives que s’hi practiquen, ja que ara només es pot fer futbol. A més, Vinaròs té tradició en la pràctica del voley, ja que fa més de 20 anys que es practica en les pistes de la platja del Fortí, i ja hi ha un club creat recentment que està tenint un creixement espectacular, encara que l’arena de la platja no és l’adequada per a practicar-lo, i per això cada any hem d’invertir entre 2.000 i 4.000 euros anuals a aportar en aquestes pistes arena especial, més fina, per a evitar lesions. Uns diners que es perden en pocs mesos, perquè cal anar renovant aquesta arena, i per això la nostra idea era optar a aquesta subvenció i tindre dues pistes esportives permanents per a practicar aquest esport”.

Per part seua, la regidora d’Esports Begoña López ha dit que les pistes són totalment reglamentàries i el projecte inclou un magatzem, lavabos, l’asfaltat de la zona del bar i graderies.

d2fb055a-a643-492d-b44c-02b276a732cd

Explora más

Vinaròs,ES
3:17 am, September 21, 2022
temperature icon 20°C
L: 20° H: 22°
Feels like 19.45 °C nubes
Humidity 71 %
Pressure1017 mb
Wind 8 Km/h