L’Ajuntament es reuneix amb el subdirector d’Infraestructures Educatives, Román Grisolia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Durant la trobada sobretot s’han demanat millores en les instal·lacions del col·legi Felicinda Collell i la construcció d’un nou centre educatiu per donar resposta a l’augment de població

Aquest matí l’alcaldessa, Ernestina Borràs, amb la regidora d’Educació, Ruth Sanz, ha mantingut una reunió amb el subdirector d’Infraestructures Educatives, Román Grisolia per traslladar les principals reivindicacions del municipi en matèria d’educació. Sobretot s’ha demanat l’adequació de les instal·lacions del CEIP Felicinda Collell, en concret la millora de la climatització i dels tancaments exteriors.

La regidora Sanz ha destacat que “aquestes actuacions ens permetran millorar l’eficiència energètica del col·legi i per tant reduir la despesa elèctrica”. Segon afegia “per part de l’Ajuntament seguirem tots els tràmits corresponents que se’ns han indicat durant la reunió per a poder dur a terme aquestes millores a l’escola”.

Per la seua part, Borràs ha indicat que a banda de l’adequació del CEIP Felicinda Collell també s’ha reivindicat la necessitat de construir un nou col·legi a la localitat. En aquest sentit, assenyalava que “Càlig és un dels municipis on més augmenta la població, per tant, és important avançar-nos a les futures necessitats dels nostres veïns i veïnes, en aquest cas, garantint les ràtios adequades a les aules”.

Per acabar, tant Borràs com Sanz, han agraït la bona disposició del subdirector Grisolia durant la reunió i han insistit que des de l’Ajuntament treballaran per mantenir i garantir unes infraestructures educatives en perfectes condicions.

Explora más

Vinaros
8:21 pm, February 29, 2024
temperature icon 13°C
L: 13° H: 15°
Feels like 11.99 °C nubes
Humidity 64 %
Pressure1011 mb
Wind 17 Km/h