L’Ajuntament ha participat en el fòrum Greencities

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
  • Es tracta de la trobada de referència a Espanya sobre ciutats intel·ligents, innovadores i sostenibles

Vinaròs ha estat present el fòrum Greencities que s’ha celebrat en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga durant els dies 21 i 22 de setembre. En total s’ha comptat amb la participació de més de 70 municipis, prop de 250 experts sobre gestió urbana i més de 300 empreses i entitats internacionals representades, de les quals un centenar han participat en la zona expositiva.

Els tècnics municipals d’Innovació Digital i Transició Ecològica han assistit a diferents ponències sobre connectivitat, digitalització, destinacions turístiques intel·ligents, economia circular, mobilitat, renaturalització, finançament, emprenedoria, etc.

També han tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà solucions i eines per a millorar els equipaments públics com a aplicacions de electromobilitat, administració electrònica, energia fotovoltaica, comunitats energètiques, promoció del comerç local, sistemes de control per a enllumenat públic, gestió intel·ligent de l’aigua, monitoratge de la contaminació ambiental, ciberseguretat i analítica de dades, entre altres.

Vinaròs, com a membre de la xarxa Innpulso, que reuneix a les 83 ciutats més innovadores d’Espanya, ha comptat amb el seu propi espai de networking on s’ha reunit amb diferents empreses.

A més, Vinaròs ha participat en la ‘I Trobada de Tècnics de Ciutats” amb l’objectiu de posar en comú els reptes i desafiaments que aborden els municipis des d’un punt de vista tècnic i operatiu en la gestió de les agendes urbanes locals.

02
01

Explora más

Vinaros
4:23 am, February 23, 2024
temperature icon 11°C
L: 8° H: 11°
Feels like 9.74 °C nubes
Humidity 52 %
Pressure1007 mb
Wind 30 Km/h